Releasedatum voor No Man's Sky bekendgemaakt in gloednieuwe trailer

  • Nieuws

  • 24 jun 22 om 00:02

  • Jeroen

  • 0

Dat deze titel eraan zat te komen wisten we al een tijdje, maar nu heeft Hello Games eindelijk een datum genoemd waarop de port van de PlayStation 4-game uit moet komen.

Hello Games heeft aangekondigd dat No Man’s Sky voor de Nintendo Switch op 7 oktober van dit jaar moet verschijnen. Voor de verzamelaars en andere liefhebbers van fysieke spellen is er ook goed nieuws: het spel zal ook fysiek uitgebracht worden!

No Man’s Sky is een spel dat origineel uitkwam op de PlayStation 4. Je klimt in je ruimteschip, vliegt door het universum en langs ontelbaar veel planeten, en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk ruimte gaat verkennen en zoveel mogelijk voet zet op onbekend terrein. Verkennen, bouwen, ruilhandel en knokken staan centraal. Bij de lancering van het spel op PlayStation 4 was er veel kritiek op hoe Hello Games de boel had ingevuld, maar sinds die tijd zijn er flink wat updates verschenen. Deze updates zullen ook verwerkt zitten in deze uitgave voor de Switch.

Hieronder kun je de verse trailer bekijken. Staat het je wel aan, de onbekende ruimte verkennen? Laat het weten in een reactie.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

3

Erik

Pokémon Snap nu beschikbaar op NSO+

5

Nieuws Pokémon Snap nu beschikbaar op NSO+

24-06-2022

5

Erik

Fan Friday: werkend Green Hill Zone-circuit in Mario Kart

4

Special Fan Friday: werkend Green Hill Zone-circuit in Mario Kart

24-06-2022

6

Rik

Reageer als eerste!