Releasedatum bekend voor River City Girls Zero

  • Nieuws

  • 7 feb 22 om 20:02

  • Jeroen

  • 1

WayForward, bekend van de Shantae-franchise evenals de aankomende remake van de eerste twee Advance Wars-spellen, heeft bekend gemaakt vanaf wanneer River City Girls Zero te koop zal zijn in de eShop.

En dat is al behoorlijk snel! Vanaf volgende week maandag, dat is 14 februari, is deze prequel te koop in de eShop op je Nintendo Switch. River City Girls Zero speelt zich af voor het deel dat al eerder uitkwam, en vertelt wat meer voorgeschiedenis van onze twee stoere dames Misako en Kyoko, en hun vriendjes Kunio en Riki doen ook mee. Deze game zou eigenlijk al vorig jaar uitkomen, maar deze werd uitgesteld naar dit jaar.

Zoals gezegd zal het spel in de eShop verschijnen, maar voor de liefhebbers van fysieke uitgaven brengt Limited Run ook een aantal versies uit.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Tears of the Kingdom 1 jaar later: was het de hype waard?

0

Roundtable Zelda: Tears of the Kingdom 1 jaar later; was het de hype waard?

12-05-2024

1

Erik

Demon Slayer komt dit jaar naar Nintendo Switch

1

Nieuws Demon Slayer komt dit jaar naar Nintendo Switch

07-02-2022

0

Jeroen

Vijf jaar cel geëist tegen Bowser

2

Nieuws Vijf jaar cel geëist tegen Bowser

07-02-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

7 feb 22 om 21:48

#3496‍

3802 XP | 715 comments

Interessant.

River City serie werd oorspronkelijk gemaakt door Arc System Works. Eigenlijk hoop ik dat zij nog even River City Underground op de Switch brengen. Dat zou ik waarderen. Heb het op de PC gekocht, maar de controls werkten daar niet.