Reggie Fils-Aimé keert terug als host Game Awards

  • Nieuws

  • 6 dec 22 om 16:43

  • Dennis

  • 0

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor de Game Awards. Ex-Nintendobaas Reggie Fils-Aimé keert terug als host en zal een award uitreiken!

Het is de negende keer dat Reggie het podium van de Game Awards zal betreden als host. Op Twitter laat de voormalige baas van Nintendo Amerika weten dat zijn lichaam er klaar voor is.

Nintendo maakt ook kans op verschillende awards. Zo is Xenoblade Chronicles 3 genomineerd in de categorieën Game of the Year en Best Score and Music. Bayonetta 3 maakt kans op de Best Action Game award. Voor Best Role Playing zijn Pokémon Legends: Arceus, Live A Live, Triangle Strategy en Xenoblade Chronicles 3 genomineerd. Ook in de categorie Best Family is Nintendo goed vertegenwoordigd, met de games Kirby and the Forgotten Land, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Nintendo Switch Sports en Splatoon 3.

De Game Awards worden donderdag 8 december live gestreamd op diverse kanalen waaronder Twitch en YouTube. De show start 9 december 2:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd. Een half uur van tevoren begint de livestream met een pre-show.

Is jouw body ready voor de Game Awards? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Redout II krijgt fysieke Switch-uitgave

1

Nieuws Redout II krijgt fysieke Switch-uitgave

06-12-2022

3

Rik

Nintendo organiseert vrijdag online Smash Bros Ultimate-toernooi

1

Nieuws Nintendo organiseert vrijdag online Smash Bros Ultimate-toernooi

06-12-2022

5

Dennis

Reageer als eerste!