Refind Self: The Personality Test Game komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 17 apr 24 om 17:11

  • Kitty

  • 0

Tijdens de Indie World Showcase van vandaag is aangekondigd dat Refind Self: The Personality Test Game naar de Nintendo Switch komt in de zomer van dit jaar.

Refind Self: The Personality Test Game is een korte game, met een interessante twist: je persoonlijkheidstrekjes worden ermee gemeten. Tijdens de game die ongeveer een uur duurt speel je als een androïde. Het verhaal begint bij het graf van de Doctor die jou heeft gemaakt. De wereld wordt bevolkt door robots in verschillende vormen, gemaakt voor verschillende doeleinden. Er is geen goede of verkeerde manier om te spelen: reis naar plaatsen die belangrijk zijn voor je herinneringen aan de Doctor, wissel af met de robots en ontrafel de geheimen achter de toekomst die de Doctor zocht en wat jou is toevertrouwd.

Bekijk ook de trailer:

De trailer van Refind Self: The Personality Test Game (00:22:55)

Refind Self: The Personality Test Game verscheen in november vorig jaar al voor pc en werd daar goed ontvangen. In de zomer van 2024 kun je dus jouw persoonlijkheid gaan meten op de Nintendo Switch.

Ben jij benieuwd naar deze game en jouw testuitslag? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hi-Fi Rush krijgt PEGI-score voor Nintendo Switch

0

Nieuws Hi-Fi Rush krijgt PEGI-score voor Nintendo Switch

30-04-2024

1

Rik

Duck Detective: The Secret Salami komt op 23 mei naar Nintendo Switch

0

Nieuws Duck Detective: The Secret Salami komt op 23 mei naar Nintendo Switch

17-04-2024

1

Rik

Little Kitty, Big City komt in mei naar Nintendo Switch

1

Media Little Kitty, Big City komt in mei naar Nintendo Switch

17-04-2024

2

Coen

Reageer als eerste!