Zo zag Peach eruit in een Japans prentenboek uit 1986

Princess Peach design was vroeger heel anders dan nu.

Terwijl we verwachten dat Princess Peach hetzelfde eruit gaat zien als hoe ze er in de recente spellen eruit zien, heeft haar design veel aanpassingen doorstaan. Op de Supper Mario Broth blog werd vertoond dat Princess Peach design op een moment bijna geen enkele kenmerk had met het design van nu. 

Deze plaatjes waren uit “een officiele gelicentieerd” Japans plaatjesboek van 1986 gehaald. Terwijl het design er niet slecht uitziet, zou je zonder Mario er naast te zetten moeite hebben met haar herkennen als Mario-karakter. 

Als dit je ook nieuwsgierig heeft gemaakt met hoe Peach eruit gaat zien in The Super Mario Bros. film, moet je nog even in spanning afwachten

Vind jij dit design beter dan het design van nu? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Suppermariobroth

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Midnight Suns DLC voegt Deadpool, Venom en meer toe

0

Nieuws Midnight Suns DLC voegt Deadpool, Venom en meer toe

27-10-2022

1

Evelyne

SEGA-ontwikkelaar Rieko Kodama (58) overleden

4

Nieuws SEGA-ontwikkelaar Rieko Kodama (58) overleden

27-10-2022

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 2

Martijn

27 okt 22 om 14:53

#7282‍

3806 XP | 439 comments

Komt uit die vage beginjaren, waarin Mario's wereld visueel nog niet zo vast lag als tegenwoordig. Mario ziet er zelf ook een stuk primitiever uit dan hoe we hem tegenwoordig zien. Bowser lijkt hier meer op DIC Entertainment's King Koopa (van de Super Mario Bros. Super Show, etc), dus misschien hebben zij dat ontwerp wel op dit boekje gebaseerd. Lijkt ook een beetje op hoe Bowser eruit zag in artwork van de eerste Super Mario Bros. Altijd interessant wat er in het verleden allemaal is gebeurd om tot de huidige designs te komen, al staat dit boekje mogelijk los van de videogames.

Denk wel dat deze vorm van Peach minder herkenbaar is. Meer een standaard-prinses met een minder iconisch uiterlijk. Lijkt een beetje uit de poppenkast gevallen met haar grote hoofd. Ze lijkt ook kleiner dan Mario, in tegenstelling tot haar uiteindelijke ontwerp. Niet slecht, maar ik denk dat het uiteindelijke design voor Peach toch het beste is.

lifegiving

27 okt 22 om 22:45

#7287‍

2183 XP | 355 comments

Zeker interresant. Ik vind het denkproces achter personages geweldig om te zien. Hoe ze evolueren in iets totaal unieks en herkenbaars van iets super simpels Ik vind het design van nu zeker ook een stuk herkenbaarder en mooier. Hier ziet ze er te simpel uit imo