Quake II vanaf nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11 aug 23 om 09:10

  • Erik

  • 0

Quake II is vanaf nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Een opgepoetste versie van de FPS is te downloaden voor €9,99 in de Nintendo eShop.

De titel shadowdropt in de Nintendo eShop. De graphics van Quake II zijn opgepoetst en ondersteunen nu HD. Daarnaast is er bewegingsbesturing toegevoegd.

Het bevat alle elementen van het origineel uit 1997, waaronder online en lokale multiplayer. Daarnaast is er een gloednieuwe uitbreiding beschikbaar: Call of the Machine.

Er staan ook fysieke edities op de planning, deze zijn  tot en met 10 september 2023 te bestellen via Limited Run Games. Het gaat om een Standard Edition ($34,99), Special Edition ($74,99) en een Ultimate Edition ($149,99).

Verwacht het volgende in Quake II voor de Nintendo Switch:

  • In Quake II is de mensheid in oorlog met buitenaards ras de Strogg. Aan jou en je geweren om ze in first-person een kopje kleiner te maken.
  • Ervaar Quake II met HD-breedbeeldmodellen, daarnaast zijn modellen, tussenfilmpjes, belichting  en animaties verbeterd. Ook de AI van tegenstanders is onder de loep genomen.
  • Naast de game, zijn originele uitbreidingen The Reckoning en Ground Zero inbegrepen. Ook is er een nieuwe uitbreiding: Call of the Machine.
  • Multiplayer-ondersteuning tot 16 spelers (online) en 4 spelers (lokaal). Daarnaast kun je via crossplay spelen met mensen op andere platformen.
  • Quake 64 is gratis inbegrepen. De titel kent 19 campagne- en 10 multiplayerlevels.

Ook de eerste Quake is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Deze is tot en met 16 augustus in de aanbieding in de Nintendo eShop voor €3,29.

Heb jij Quake II vroeger gespeeld? Kijk je uit naar deze heruitgave? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Eerste Nintendo Switch-gameplay EA Sports FC 24 te zien

1

Media Eerste Nintendo Switch-gameplay EA Sports FC 24 te zien

11-08-2023

1

Dennis

Fate/Samurai Remnant deelt openingsvideo

0

Nieuws Fate/Samurai Remnant deelt openingsvideo

11-08-2023

1

Rik

Reageer als eerste!