Puzzle Bobble Everybubble! krijgt NSO-demo in Nintendo eShop

  • Nieuws

  • 24 mei 23 om 09:15

  • Erik

  • 0

Er is een demo beschikbaar van Puzzle Bobble Everybubble! in de Nintendo eShop. Deze is exclusief speelbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement.

De game laat je een online speelstand uitproberen: Global Match. Hierin krijg je een bepaalde eindklassering en beoordeling afhankelijk van hoe goed je speelt. Je doel is om steeds hoger te klimmen op de ranglijst.

Puzzle Bobble is een spelletje waarbij je bubbels weg probeert te spelen, door er een bubbel van dezelfde kleur tegenaan te schieten. Het spel is oorspronkelijk een spin-off van Bubble Bobble uit de jaren ’80.

Puzzle Bobble Everybubble! is vanaf morgen beschikbaar voor de Nintendo Switch. Jeroen noemde deze versie “absoluut de moeite waard als je wat met puzzelgames hebt”. Zijn review.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Splatoon 3’s Hitteseizoen laat je Nintendo-consoles verzamelen

5

Nieuws Splatoon 3's Hitteseizoen laat je Nintendo-consoles verzamelen

24-05-2023

5

Erik

Half uur aan gameplay van Farming Simulator 23 getoond

1

Media Half uur aan gameplay van Farming Simulator 23 getoond

23-05-2023

3

Dennis

Reageer als eerste!