Project Zero: Maiden of Black Water bevat geen Nintendo-kostuums

  • Nieuws

  • 9 aug 21 om 11:44

  • Erik

  • 4

De kostuums van Zero Suit Samus en Princess Zelda zitten niet in de Nintendo Switch-versie van Project Zero: Maiden of Black Water. Dit bevestigt Koei Tecmo op haar website.

Deze Nintendo-kostuums zaten wel in het Wii U-origineel. Koei Tecmo heeft geen reden gegeven voor het ontbreken van dit leuke extraatje en zegt enkel dat de “originele line-up van kostuums ietwat aangepast is”.

Wel zijn er diverse nieuwe kostuums toegevoegd aan Project Zero: Maiden of Black Water. De kleding van Ryza uit Atelier Ryza is bijvoorbeeld inbegrepen als vroege aankoopbonus. Daarnaast krijgen beide protagonisten elk vier nieuwe pakjes. Check op de website hoe deze eruit komen te zien.

De kostuums van Zero Suit Samus en Princess Zelda zijn destijds speciaal toegevoegd voor de westerse markt, gezien de Japanse pakjes iets te pikant geacht werden. Dit zorgde in 2015 voor best wat controverse: oud-redacteur Nathan schreef er een column over (link archief N1ntendo).

Het grimmige Project Zero: Maiden of Black Water verschijnt op 28 oktober voor de Nintendo Switch. Precies op tijd voor Halloween!

Projext Zero: Maiden of Black Water - Nintendo-kostuums ontbreken op Nintendo Switch

Deze kostuums van Zelda en Samus kun je niet meer vrijspelen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Nintendo onthult 15 meest gedownloade Switch-games van juli in Europa

1

Nieuws Nintendo onthult 15 meest gedownloade Switch-games van juli in Europa

09-08-2021

2

Erik

Er is een 3D South Park-spel in de maak

3

Nieuws Er is een 3D South Park-spel in de maak

09-08-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Yosher

9 aug 21 om 12:52

#1095‍

5950 XP | 1102 comments

Jammer. Bayonetta had de kostuums van de Wii U versies dan weer wel overgezet en zelfs Yoshis Woolly World had de kostuums allemaal van de Wii U overgezet naar de 3DS. Beetje vreemd vind ik dit dus. Ook al komen de genoemde games allemaal van andere ontwikkelaars, het betreft wel allemaal (onder andere) kostuums van partijen die zij niet bezitten. 

Erik

9 aug 21 om 20:40

#1099‍

5040 XP | 362 comments

Ja, ben het met je eens. Misschien dat de "rechten" om die kostuums te gebruiken inmiddels verlopen is, en ze die niet opnieuw kochten. Of het kan ermee te maken hebben dat het spel ook naar concurrerende consoles komt. Maar goed, dan zou je ze alsnog alleen beschikbaar kunnen stellen voor de Switch-versie.

Yosher

9 aug 21 om 21:09

#1100‍

5950 XP | 1102 comments

Het is in ieder geval vaak genoeg voorgekomen dat een Nintendo platform versie exclusieve Nintendo-gerelateerde content heeft dus wat dat betreft had het heel goed gekund. Denk dus dat het inderdaad iets met de rechten te maken heeft, maar goed, blijf het verder toch vreemd vinden. Zou het echt zo veel kosten om deze kostuums te mogen gebruiken?

 

Wel een extra reden voor mij om toch misschien eventueel eens de Wii U versie ergens op te pikken als dat nog mogelijk is voor een schappelijk prijsje. Zou me overigens ook niet verbazen als de kostuums wel nog gewoon op de disc staan, maar gewoon niet (standaard) beschikbaar worden gesteld zonder cheats/hacks. Altijd interessant, dat soort dingen!

Erik

9 aug 21 om 22:39

#1107‍

5040 XP | 362 comments

Haha inderdaad! Er schuilen soms best interessante zaken achter.