PowerWash Simulator krijgt Muckingham Files Part 4-update

  • Nieuws

  • 19 aug 24 om 18:11

  • Karina

  • 0

PowerWash Simulator heeft op 15 augustus 2024 de gratis Muckingham Files Part 4-update uitgebracht voor de Nintendo Switch. Deze update introduceert twee nieuwe bonusopdrachten die spelers uitdagen om een modern herenhuis en een brandbestrijdingsvliegtuig schoon te maken.

De update brengt spelers naar het moderne herenhuis van Devon King, waar ze grote oppervlakken en grappige graffiti moeten schoonmaken. Daarnaast moeten ze het brandbestrijdingsvliegtuig, de Sky Whale, reinigen na een vlucht door een aswolk.

De onderstaande tekst is een vertaling van de originele beschrijving van de update. Voor meer informatie kunnen lezers terecht op de officiële website van FuturLab via deze link:

De technische liefhebber Devon King heeft een klein fortuin verdiend door een aanzienlijk groter fortuin te investeren in cryptocurrency, wat de inspiratie vormde voor de creatie van zijn eigen ‘MuckCoin’. De bouwers van zijn pas voltooide landhuis hebben geprotesteerd tegen Devons poging om hen in zijn nieuwe valuta te betalen door de plaats te bekladden vóór de verhuisdatum, en hij kan maar niet begrijpen waarom ze boos zijn.

Een schuldbeladen investeerder is misschien niet de meest verstandige keuze als klant, maar vuil is jouw kryptoniet – en hij heeft er een flinke hoeveelheid van. De grote, vlakke oppervlakken van het moderne landhuis zijn super bevredigend om schoon te maken, terwijl wat geestige graffiti voor prima vermaak zorgt tijdens het wassen.

Er komt alweer een oproep voor jouw schoonmaakdiensten binnen. Het lokale blusvliegtuig, de Sky Whale, heeft dringend een goede schoonmaakbeurt nodig. Ondanks de naam is in de lucht blijven niet het probleem: een ernstig gebrek aan zicht is dat wel. Een vlucht door de onheilspellende rookwolk van Mount Rushless heeft het vliegtuig bedekt met een dikke laag as. Maak deze indrukwekkende set vleugels schoon om piloot Perez weer op koers te krijgen. Een ‘levering van kantoorbenodigdheden’ aan een naburige stad staat op het spel; als dat je niet motiveert, wat dan wel?

PowerWash Simulator is nu met korting verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 17,49 in plaats van € 24,99.

Ben jij klaar om deze nieuwe schoonmaakuitdagingen aan te gaan? Laat ons weten in de comments!

Bron: FuturLab

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Kijk hier de Nintendo Museum Direct terug!

3

Nieuws Kijk hier de Nintendo Museum Direct terug!

20-08-2024

4

Rik

Hoofdafbeelding bij Nintendo Direct van juni signaleert einde Nintendo Switch

7

Special Komt er toch een Nintendo Direct in augustus 2024?

19-08-2024

3

Robin

Reageer als eerste!