Pokémon Sleep krijgt aankondigingstrailer

In de Pokémon Presents van 27 februari 2023 heeft The Pokémon Company een aankondigingstrailer van Pokémon Sleep gedeeld. Het spel zal vanaf de zomer van 2023 te spelen zijn op iOS en Android.

Na het lange wachten is er eindelijk een officiële aankondigingstrailer van Pokémon Sleep. Het idee achter Pokémon Sleep is dat het een spel moet zijn waarbij je ernaar uitkijkt om ’s ochtends wakker te worden. Het spel speelt zich af op een klein eiland. Op dit eiland vind je een Snorlax en professor Neroli, die onderzoek doet naar de slaap van Pokémon. Om het spel te spelen heb je een goede nachtrust nodig. Door je smartphone bij je kussen te houden tijdens het slapen wordt je slaap gemeten, opgenomen en geanalyseerd. Na het analyseren wordt je slaap ingedeeld in een van de drie “slaaptypes”: Dozing (dommelen), Snoozing (snoozen) of Slumbering (sluimeren). Pokémon die op dezelfde manier slapen als jij zullen zich rond Snorlax verzamelen. Verder heeft elke soort Pokémon een verschillende slaapstijl en is het mogelijk om zeldzame slaapstijlen te ontdekken.

Zo werkt Pokémon Sleep

Pokémon Sleep zal vanaf de zomer van 2023 te spelen zijn op iOS en Android.

Ga jij je slaap analyseren met Pokémon Sleep? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Gerucht: Nieuw Nintendo Switch model eind dit jaar

13

Nieuws Gerucht: Nieuw Nintendo Switch model eind dit jaar

27-02-2023

7

Robin

Iron_Leaves_walking_Wake_Pokemon_Scarlet_Violet_paradox_pokemon_teraraids_Raids_tera_27_02_2023_Virizion_Suicune

2

Nieuws Vang Iron Leaves & Walking Wake in het nieuwe Tera Raid-Event

27-02-2023

4

Evelyne

Discussieer met ons mee! 5

Paul

27 feb 23 om 22:10

#8970‍

3799 XP | 658 comments

Een leuke manier om mensen spelenderwijs hun slaap te laten analyseren. Je op patronen attenderen is de eerste stap, en als je dat kunt ontdekken op een leuke manier heeft het een grotere kans om ook verbetering door te brengen. Samen met bijvoorbeeld Pikmin Bloom zijn dit prima apps voor smartphones en uiteindelijk wearables

Thijmen

27 feb 23 om 23:08

#8974‍

401 XP | 45 comments

Zou idd leuk zijn als de apps integreren met bijvoorbeeld een Apple Watch of Fitbit, omdat die smartwatches al sleeptracking van zichzelf hebben. 

Fl@ppy

27 feb 23 om 22:31

#8972‍

2786 XP | 539 comments

Lekker al die straling bij je kop nonstop. En je telefoon op een plek waar hij zijn warmte niet kwijt kan, dus brandgevaar....

Tamadachi

28 feb 23 om 11:58

#8982‍

5155 XP | 640 comments

Opzich vind ik dit een grappig bedacht concept om de jongere doelgroep te helpen met slaapproblemen maar ik betwijfel of een smartphone de hele nacht aan laten staan goed is voor je slaapritme. Wel toepasselijk dat Snorlax centraal staat in Pokémon Sleep als echte snurkkop.

Apenknul

28 feb 23 om 20:11

#8993‍

3774 XP | 710 comments

Ik heb mijn telefoon elke nacht aanstaan, naast me op een nachtkastje aan de oplader. Daarbij heb ik ook een Google Nest Mini op mijn hoofdbord van mijn bed, en die laat ik heel de nacht Spotify afspelen. Ik ervaar zelf geen problemen daarmee.