Pokémon Scarlet & Violet krijgen nieuwe trailer op 12 oktober

  • Nieuws

  • 11 okt 22 om 15:58

  • Erik

  • 1

The Pokémon Company deelt op 12 oktober (morgen) een update over Pokémon Scarlet & Violet. De trailer bevat onder andere de opwachting van een Gym Leader uit Paldea.

De nieuwsupdate is om 15:00 uur CEST te vinden op het YouTube-kanaal van Pokémon.

Volgens het Japanse Pokémon-account wordt het nieuws “gepresenteerd” door een Paldean Gym Leader genaamd Iono. Het wordt daar een special genaamd Iono Zone. Westerse accounts spreken enkel van “nieuws”. Het is niet bekend of wij een andere trailer krijgen dan in Japan.

The Pokémon Company heeft de nieuwsstroom wat betreft Pokémon Scarlet & Violet flink opgekrikt. Amper een week geleden kregen we nog een trailer van veertien minuten, die onder andere een evolutie van Girafarig onthulde. Ook gaven ze een tease voor drie nog onbekende zakmonsters.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet liggen vanaf 18 november in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Over een dikke maand al, dus!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

2

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Sonic Frontiers krijgt gratis Monster Hunter DLC

2

Nieuws Sonic Frontiers krijgt gratis Monster Hunter DLC

11-10-2022

2

Evelyne

No More Heroes 3-update voegt Japanse stemmen toe

0

Nieuws No More Heroes 3-update voegt Japanse stemmen toe

11-10-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

11 okt 22 om 16:10

#7105‍

3802 XP | 715 comments

Wanneer krijgen we een pauze in Pokemon nieuws? Ik bedoel niks verkeerd, en het is allemaal leuk voor de marketing. Maar je wilt toch niet alles vrijgeven?