Pokémon Scarlet / Violet krijgen morgen nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 6 sep 22 om 15:11

  • Erik

  • 0

The Pokémon Company dropt op 7 september een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Dit maken ze bekend via social media.

De trailer wordt om 15:00 uur CEST gepubliceerd. Het toont het “laatste nieuws” omtrent de twee nieuwe Pokémon-spellen.  Het gaat niet om een presentatie of stream: je vindt de video op N1-UP als deze gedropt wordt.

Vorige week donderdag werd het aapje Grafaiai bekend gemaakt als nieuwste toevoeging aan de Pokédex. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn vanaf 12 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Is er iets dat jij nog graag wilt zien morgen? Wat vind je ervan dat The Pokémon Company zo regelmatig info dropt? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Pixel-art metroidvania Lucid aangekondigd voor Nintendo Switch

0

Nieuws Pixel-art metroidvania Lucid aangekondigd voor Nintendo Switch

06-09-2022

1

Erik

Cursed to Golf – Niet fore iedereen

0

Review Cursed to Golf - Niet fore iedereen

06-09-2022

5

Willem

Reageer als eerste!