Pokémon Scarlet & Violet geüpdate naar Versie 2.0.2

Nu de ‘The Teal Mask’ DLC voor Pokémon Scarlet & Violet vorige maand uitgekomen is, heeft het spel een nieuwe update ontvangen. 

Deze update brengt het spel naar versie 2.0.2 en bevat voornamelijk nieuwe bugfixes voor zowel de gameplay zelf als voor Pokémon HOME-transfers. Zo is er een grote bug opgelost waarbij sommige overwinningen tegen NPC trainers niet werden geregistreerd en is het nu mogelijk om bepaalde speciale Pokémon naar Scarlet en Violet worden over te brengen via Pokémon HOME als deze Pokémon vanuit Pokémon GO naar Pokémon HOME waren gebracht.

Hieronder vind je de volledige patch notes van versie 2.0.2 van Pokémon Scarlet & Violet (vertaald):

Pokémon Scarlet & Violet: Ver. 2.0.2 (Uitgebracht op 11 oktober 2023)
Bug fixes


  • Onder bepaalde omstandigheden werden overwinningen op de NPC Trainers verspreid over de spelwereld mogelijk niet geregistreerd. Als gevolg daarvan waren de beloningen die spelers konden verdienen door een bepaald aantal gevechten te winnen – zoals van Pokémon League-vertegenwoordigers in de Paldea-regio of Ogre Clan-leden in het land Kitakami – niet te verkrijgen. Deze bug is verholpen, dus spelers die dit probleem hebben ondervonden, kunnen de betreffende NPC Trainers nu opnieuw uitdagen om hun overwinningen te registreren en vervolgens alle in aanmerking komende beloningen te ontvangen.
  • Het was voorheen niet mogelijk om bepaalde speciale Pokémon via Pokémon HOME over te brengen naar Pokémon Scarlet of Pokémon Violet als deze Pokémon vanuit Pokémon GO naar Pokémon HOME waren gebracht, zelfs niet als er vóór versie 1.3.2 al een Pokémon van dezelfde soort was verkregen in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet. Deze bug is verholpen en het probleem is opgelost.
  • Andere bugfixes zijn doorgevoerd.

Heb jij een van deze opgeloste problemen al eens ervaart in pokémon Scarlet & Violet? Laat het ons weten in de comments!

Bron: support.nintendo.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros Wonder: alles wat we weten

0

Nieuws Nintendo: "2D Super Mario in nieuwe fase met Wonder"

12-10-2023

3

Thijmen

Update Mortal Kombat 1 verbetert graphics Switch-versie

0

Nieuws Update Mortal Kombat 1 verbetert graphics Switch-versie

12-10-2023

0

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Arkalay

13 okt 23 om 05:55

#11777‍

278 XP | 53 comments

Ik dacht dat er ook ooit een beloofde performance patch zou komen? Ik wil hem graag uitspelen maar kom niet door de trieste staat van het spel heen xD.

Lucas

13 okt 23 om 15:06

#11781‍

638 XP | 123 comments

Ik speel op Switch, dus ben niet zo'n performance goeroe. Maar Scarlet en Violet heb ik uitgespeeld en kan het zo slecht verder spelen nadat ik Metroid Prime Remastered en Zelda Tears of the Kingdom heb gespeeld daarna. Het is zo onprettig om naar dit spel te kijken.