Scarlet & Violet krijgen DLC: The Hidden Treasure of Area Zero

  • Nieuws

  • 27 feb 23 om 15:40

  • Robin

  • 1

Tijdens de Pokémon Presents van vandaag werd er DLC aangekondigd voor Pokémon Scarlet & Violet: The Hidden Treasure of Area Zero.

The Hidden Treasure of Area Zero DLC zal in twee delen plaatsvinden: Deel 1: The Teal Mask dat in de herfst van 2023 uitkomt en Deel 2: The Indigo Disc dat in de winter van 2023 uitkomt.

In The Teal Mask worden de Pokémon Monkidori, Okidogi, Fezandipiti en Ogerpon geïntroduceerd. In The Indigo Disk zal je de Pokémon Terapagos te zien krijgen. Daarnaast kan je ook andere Pokémon vangen die je niet in Paldea kan vinden. Zo kan je Milotic vinden in The Teal Mask en Metagross in The Indigo Disk.

N1-UP The Hidden Treasure of Area Zero

Ogerpon links en Terapagos rechts

In The Teal Mask bezoeken de trainers het land van Kitakami, als onderdeel van een schoolreisje. In The Indigo Disc studeer je als uitwisselingsstudent aan de Blueberry Academy, in een andere, niet nader genoemde regio.

Kijk jij uit naar je schoolreisje?

Wanneer je de DLC voor 31 oktober koopt ontvang je een code waarbij j een Hisuian Zoroark krijgt met de move Happy Hour en heeft Tera Type Dark. Daarnaast heeft het ook de Charismatic Mark.

N1-UP Hisuian Zoroark event

Ga jij voor de Hisuian Zoroark?

Pokémon Scarlet & Violet kwamen 18 november 2022 uit. De game kreeg bij N1-UP een 7 vanwege de toffe gameplay, maar de game had wel een enorme hoeveelheid bugs en performance problemen. Nintendo beloofde een patch eind deze maand.

Wat vind jij van deze DLC? Lijkt het je wat? Laat het ons weten in de comments!

The Hidden Treasure of Area Zero – Aankondigings Trailer

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

Nieuwe Pokémon-serie op Netflix: Pokémon Concierge

1

Nieuws Nieuwe Pokémon-serie op Netflix: Pokémon Concierge

27-02-2023

6

Rik

[Terugkijken] Kijk hier de Pokémon Presents

7

Nieuws [Terugkijken] Kijk hier de Pokémon Presents

27-02-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

28 feb 23 om 11:50

#8979‍

5318 XP | 651 comments

Uit de gehele Pokémon Presents vind ik de aankondiging van The Hidden Treasures of Area Zero het hoogtepunt! Het ziet er naar uit naar dit wederom een zeer uitgebreid DLC gaat worden dus als de verhaallijn net zo goed blijkt te zijn als die van het hoofdverhaal dan ben ik zeker geïnteresseerd. Daarnaast ben ik al gauw tevreden met enkele nieuwe en 230 oude terug kerende Pokémon om te kunnen vangen.

The Hidden Treasure of Area ZeroThe Hidden Trease The Hidden Treasure of Area Zero