Pinball FX verschijnt op 7 juli voor de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 30 jun 23 om 09:19

  • Dennis

  • 0

Het nieuwste flipperspel van Zen Studios, Pinball FX, komt op 7 juli uit voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen gratis aan de slag met drie verschillende kasten.

Op Twitter maakt Zen Studios bekend dat het nieuwste deel van hun flipperkast-serie, Pinball FX, op 7 juli te spelen is op de Nintendo Switch. Het is de opvolger voor Pinball FX3, welke al eerder op de Switch verscheen.

Switch-spelers kunnen aan de slag met drie gratis te spelen flipperkasten: Wild West Rampage, Sorcerer’s Lair en Fish Tales. Andere kasten kunnen in-game gekocht worden. Het spel bevat 21 nieuwe tafels, plus een hoop klassiekers. Deze komen uit verschillende populaire franchises zoals Indiana Jones en Star Wars, of zijn digitale versies van Williams Pinball-kasten die vroeger in de arcadehallen stonden. Maar ook Garfield, Borderlands en Crypt of the Necrodancer hebben ee eigen tafel.

Naast nieuwe kasten heeft Pinball FX een nieuwe engine gekregen, waardoor het spel grafisch en qua physics is verbeterd.

Ga jij high scores najagen in Pinball FX? Laat het ons weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

21 minuten gameplay van Pikmin 4-demo verschenen

3

Media 21 minuten gameplay van Pikmin 4-demo verschenen

30-06-2023

3

Erik

Everybody 1-2-Switch! krijgt Day One-update met Versie 1.0.1

0

Nieuws Everybody 1-2-Switch! krijgt Day One-update met Versie 1.0.1

30-06-2023

1

Erik

Reageer als eerste!