Pictooi brengt nonogrammenplezier naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 2 jul 21 om 18:51

  • Kitty

  • 0

Ontwikkelaar Mutant Mudds heeft zojuist Pictooi uitgebracht in de Amerikaanse Nintendo Switch eShop. De Europese release volgt volgende week.

In Pictooi ga je nonogrammen (Japanse logicapuzzels) maken, zoals in Picross (vertaald):

Welkom bij Pictooi, een leuk logica puzzelspel waarin je cellen invult om puzzels op te lossen en afbeeldingen te onthullen. Professor Ishida is je gastheer, mentor en vriend.

Toegankelijk
Geschikt voor beginners en ervaren liefhebbers van nonogrammen. Pictooi bevat 300 logische puzzels, variërend van makkelijk tot uitdagend, in bordgroottes van 5×5, 10×10, 15×15, en 20×20.

Modi
Klassieke modus bevat tien netjes gecategoriseerde pagina’s met 180 logische puzzels, inclusief leuke categorieën zoals natuur, muziek, en ruimte! Het is leuk om te ontdekken hoe de puzzels op elke pagina zich tot elkaar verhouden.

De Diorama-stand bevat tien mysterieuze diorama’s met silhouetten, met 120 logische puzzels. Het oplossen van elke logische puzzel onthult een deel van een diorama. Het onthullen van elk mysterieus diorama geeft veel voldoening!

Vooruitgang
Je voortgang bij het oplossen van puzzels wordt op een paar verschillende manieren bijgehouden, zodat je je prestaties kunt bijhouden. Hoe meer logische puzzels je voltooit, hoe hoger je hersenniveau wordt!

Bepaal je eigen tempo. Neem de tijd die JIJ nodig hebt om elke logische puzzel te voltooien. Je tijd wordt bijgehouden als oefentijd. Geniet van het proces van het uitdagen van je geest, wetende dat elke minuut een voordeel kan zijn voor je hersenen.

Al uw gegevens worden weergegeven op een eenvoudige en gemakkelijk te lezen kalender, die de perfecte momentopname van uw vooruitgang biedt.

Hulp
Als je een nieuwkomer bent bij nonogrammen of misschien is het een tijdje geleden sinds je laatste logische puzzel, is er een eenvoudige en makkelijk te volgen tutorial inbegrepen.

De Assist-modus informeert je over elke fout die je maakt en helpt je je begrip en strategieën voor het oplossen van logische puzzels te ontwikkelen.

Als je vastzit bij een puzzel, kun je de helper activeren, die een onopgeloste rij en kolom voor je afmaakt.

Pictooi verschijnt volgende week in de Nintendo eShop voor €8,29.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

0

Evelyne

Terugkijken: Een blik op N1-UP.nl met Mark, Randy & Paul

0

Livestream Terugkijken: Een blik op N1-UP.nl met Mark, Randy & Paul

03-07-2021

2

Redactie

Mario Golf: Super Rush – Mist slagkracht

10

Review Mario Golf: Super Rush - Mist slagkracht

02-07-2021

5

Kitty

Reageer als eerste!