Personages New Pokémon Snap hadden cameo in Pokémon-film vorig jaar

  • Nieuws

  • 13 jul 21 om 20:56

  • Erik

  • 0

Rita en Phil uit New Pokémon Snap doken al op in Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle, die eind vorig jaar in Japanse bioscopen uitkwam. Vier maanden voor hun officiële release!

Twittergebruiker DogasusBackpack deelt plaatjes waarin we het duo, heel toepasselijk, samen foto’s zien maken in de achtergrond. Een leuke cameo, zeker als je je bedankt dat we toen nog helemaal niet wisten dat ze in de game zouden zitten. Rita en Phil kwamen pas later in 2021 voor het eerst in New Pokémon Snap-trailers voor. Technisch gezien maakten ze dus voor het eerst hun opwachting in de film, en niet in de game!

Ook in New Pokémon Snap verwijzing naar cameo

Het wordt nog een tikkeltje leuker: ook in New Pokémon Snap een verwijzing naar de easter egg. Een van de laadschermen meldt “Landschapsfoto’s van Rita kunnen in het lab worden gezien. Het lijken geen foto’s van Lental, maar het is niet duidelijk waar deze foto’s genomen zijn. Nou, in Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle, dus! Om de easter egg nog wat extra kracht te geven, is er ook concept art uit de film te vinden in New Pokémon Snap (moet je even naar het lab gaan!).

Het feitje is gevonden doordat Secrets of the Jungle deze week op DVD en Blue-Ray verscheen in Japan (al heet ‘ie daar Pocket Monsters the Movie: Coco). De westerse release van de film staat op de planning voor later dit jaar. Check hier een trailer (link naar YouTube)! Oh, en New Pokémon Snap is sinds 30 april beschikbaar voor de Nintendo Switch!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Tears of the Kingdom 1 jaar later: was het de hype waard?

5

Roundtable Zelda: Tears of the Kingdom 1 jaar later; was het de hype waard?

12-05-2024

2

Erik

Monster Hunter Rise topt Japanse Nintendo eShop in 2021

0

Nieuws Monster Hunter Rise topt Japanse Nintendo eShop in 2021

13-07-2021

2

Erik

Makers Octopath Traveler teasen nieuw avontuur

2

Nieuws Makers Octopath Traveler teasen nieuw avontuur

13-07-2021

0

Erik

Reageer als eerste!