Persona 5-serie wereldwijd meer dan tien miljoen keer verkocht

De games in de Persona 5-serie zijn wereldwijd al meer dan tien miljoen keer verkocht. Dat meldt Atlus op hun Twitteraccount.

Het gaat hier niet alleen om Persona 5 en diens geüpdatete versie Persona 5 Royal, maar ook om spin-offs zoals Persona 5 Strikers en Persona 5 Tactica. Atlus vierde deze mijlpaal door een nieuwe illustratie te posten van de character designer van Persona 5, Shigenori Soejima.

De reden waarom deze mijlpaal juist nu wordt gehaald, is te danken aan de nieuwste game in de Persona 5-serie, Persona 5 Tactica. Die kwam vorige maand uit en wij hebben hem natuurlijk gereviewd. Interesse in een Persona-titel? Tijdens deze eindejaarsperiode zijn ook bijna alle Persona-games op Switch in de aanbieding.

Wat vind je van deze mijlpaal? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter Atlus West

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij F-Zero 99 in winterse sferen met Frozen Knight League

1

Nieuws F-Zero 99 in winterse sferen met Frozen Knight League-update

20-12-2023

3

Erik

WarioWare krijgt vernieuwd portaal op website Nintendo

0

Nieuws WarioWare krijgt vernieuwd portaal op website Nintendo

19-12-2023

1

ProfessorBonk

Reageer als eerste!