Persona 5 krijgt een "Official Design Works" artbook in november

  • Nieuws

  • 1 aug 24 om 18:10

  • Robin

  • 0

De Game of the Year-nominatie van 2017 Persona 5 krijgt dit jaar een nieuw artbook in november: Persona 5 + Persona 5 Royal: Official Design Works. 

Artbook fans opgelet! Persona 5 krijgt een artbook genaamd: Persona 5 + Persona 5 Royal: Official Design Works. In het artbook zijn er 544 pagina’s vol illustraties en promomateriaal. Zo vind je de character illustraties van het origineel en de geüpdatet versie Persona 5 Royal. Ook is er een interview te vinden van Shigenori Soejima, de artiest achter de serie. Het artbook komt op 26 november uit en is momenteel onder andere te pre-orderen via Bruna.

In Persona 5 Royal speel je met een groep middelbare scholieren in Tokyo. Zij hebben de mogelijkheid om hun Persona te gebruiken en hiermee hun omgeving te verbeteren via hun acties als de Phantom Thieves. Joker is het hoofdpersonage van het spel en is onder andere ook speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate. Mocht je meer willen weten over de Phantom Thieves lees dan de review van ondergetekende.

Ga jij deze artbook halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Regels Scarlet & Violet’s volgende Ranked Battle-seizoen aangekondigd

1

Nieuws Regels Scarlet & Violet's volgende Ranked Battle-seizoen aangekondigd

01-08-2024

1

Robin

Nintendo World Championship-speler gebruikt glitch voor eerste tijd

1

Nieuws Nintendo World Championship-speler gebruikt glitch voor eerste tijd

01-08-2024

1

Robin

Reageer als eerste!