PC-hit Nine Sols ontvangt leeftijdsrating voor Nintendo Switch-versie

  • Nieuws

  • 7 aug 24 om 12:12

  • Mitch

  • 0

De game Nine Sols heeft een leeftijdsrating ontvangen voor consoles, waaronder de Nintendo Switch-versie. De release hiervan komt dus steeds dichterbij, al is er nog geen datum bekend.

Nine Sols is een platformer met Metroidvania-elementen die hoge ogen gooide op PC eerder dit jaar.  De game kenmerkt zich door actievolle gevechten met een grote nadruk op het pareren van aanvallen en een unieke artstyle. Die artstyle noemt de ontwikkelaar ‘Taopunk’, een mix van Chinese mythologie en steampunk. Nine Sols verscheen in mei 2024 op Steam en werd door spelers overweldigend positief ontvangen.

Nine Sols is een handgetekende 2D actie-platformgame met op Sekiro geïnspireerde gevechten die zijn gericht op succesvolle parry’s. In de game speel je als een wraakzuchtige held om de zogenaamde 9 Sols te verslaan. Dit zijn de heersers van een koninkrijk dat ten onder is gegaan. Wanneer Nine Sols verschijnt voor de Nintendo Switch is nog niet bekend, maar na een leeftijdsrating volgt meestal spoedig een datum.

Staat Nine Sols al op jouw radar? Laat het weten in de comments!

Bron: Gematsu

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Sakurai toont geheim detail van LEGO NES-bouwpakket

2

Nieuws Sakurai toont geheim detail van LEGO NES-bouwpakket

07-08-2024

1

Thijmen

Steamworld Heist 2 krijgt lanceertrailer

0

Media Steamworld Heist 2 krijgt lanceertrailer

07-08-2024

1

Rik

Reageer als eerste!