Overzichtstrailer Pokémon Scarlet & Violet stelt Paldea aan je voor

  • Nieuws

  • 8 nov 22 om 15:08

  • Erik

  • 0

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gedeeld. Deze stelt de spellen uitgebreid aan je voor, en toont heel kort twee nieuwe Pokémon.

Een van de nieuwe Pokémon lijkt verdacht veel op een andere versie van Donphan, maar gaat onder de naam: Great Tusk. Deze is exclusief voor Pokémon Scarlet. Het tweede monster staat bekend als Iron Threads, en is exclusief voor Violet.

De trailer wordt ondersteund door het officiële theme van Pokémon Scarlet & Violet: Ed Sheeran’s Celestial.

Het Scarlet Book en het Violet Book

Het Scarlet Book (exclusief voor Pokémon Scarlet) en het Violet Book (exclusief voor Pokémon Violet) bevatten geschriften van een expeditie die heel, heel lang geleden plaastvond. Deze expeditie was in een nog nooit verkend deel van de Paldea-regio. De boeken zitten vol tekeningen en beschrijvingen van ongeïdentificeerde Pokémon, zoals Great Tuks en Iron Treads.

Meer informatie

Tera Raid Battle Events

Eevee Spotlight
Het eerste Tera Raid Battle-event stelt Eevee centraal. Hier kun je een Eevee vangen met verschillende Tera Types. The Pokémon Company roept je op om vrienden, familie en iedereen van de wereld in te schakelen om ‘m te verslaan.

  • Vrijdag 25 november (1:00 uur) t/m zondag 27 november (0:59 uur)

Tera Raid Charizard
In december begint een extra speciale Black Crystal Tera Raid Battle. Van 2 t/m 5 december en van 16 t/m 19 december heb je kans on hiermee een extra sterke Charizard te vangen.

Deze Charizard heeft Dragon als zijn Tera Type en kent de ‘Mightiest Mark’. Je vindt de Charizard bij zwartgeblaakte Raid Crystals.

  • Vrijdag 2 december (1:00 uur) t/m maandag 5 december (0:59 uur)
  • Vrijdag 16 december (1:00 uur) t/m maandag 18 december (0:59 uur)

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet liggen vanaf 18 november in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Eerder deze week werd de nieuwe Pokémon Gimmighoul onthuld.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Hoofdafbeelding van Splatoon 3 bij meest verkochte Switch-spellen

4

Nieuws Nintendo deelt lijst met meest verkochte Switch-spellen [November 2022]

09-11-2022

2

Erik

Het naamplaatje van het Nintendo Benelux-kantoor

4

Nieuws Nintendo Benelux gaat op in Nintendo of Europe vanaf juli 2023

08-11-2022

5

Erik

Reageer als eerste!