Overdragen saldo 3DS en Wii U eShop naar Switch kan nog één week

Gebruikers met een openstaand restsaldo voor de 3DS eShop en de Wii U eShop kunnen dit saldo alleen de komende zeven dagen nog doorschuiven naar hun Nintendo eShop-balans.

Na het sluiten van de eShops voor de Wii U en de 3DS kan het zijn dat er nog een restsaldo op je eShop-account staat. In dat geval kun je dit saldo samenvoegen met je Nintendo-accountbalans en het gebruiken op je Nintendo Switch.

Let op: je hebt hier nog iets meer dan een week de tijd voor, want Nintendo heeft bevestigd dat de wallet merge-service op 11 maart 2024 rond 19:00 uur wordt beëindigd.

 

Voor degenen die nog niet hun Wii U- en 3DS eShop-saldo hebben samengevoegd met hun Nintendo-account, zijn de instructies te vinden op de Nintendo Support-pagina voor ongebruikte Wii U- en 3DS eShop-saldi.

Het nieuws volgt op het sluiten van de Nintendo 3DS en Wii U eShop. Dit vond in maart vorig jaar plaats. Sindsdien kun je geen nieuwe games meer aanschaffen. Het downloaden van eerder gekochte spellen is nog wel mogelijk.

Welke spellen wil jij absoluut nog bemachtigen voordat de verkoop van 3DS en Wii U via de eShop stopt? Of heb je aanraders voor de rest van de N1-UP community? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of America via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

Hoofdafbeelding bij Square Enix viert jubileum Triangle Strategy met speciaal artwork

0

Media Square Enix viert jubileum Triangle Strategy met speciaal artwork

04-03-2024

3

Erik

Soundtrack Sunday: Monster Hunter’s exotische gezelligheid

1

Special Soundtrack Sunday: Monster Hunter's exotische gezelligheid

03-03-2024

4

Robin

Reageer als eerste!