Originele avonturen gaan komen in Curious Expedition 2

  • Media

  • 8 dec 20 om 16:17

  • Kitty

  • 0

Uitgever Thunderful en ontwikkelaar Maschinen-Mensch hebben aangekondigd dat Curious Expedition 2 in 2021 verschijnt op de Nintendo Switch.

Het spel wordt een ’turn-based expedition roguelike’. Er is nog geen specifieke releasedatum, maar wel een trailer en een korte beschrijving (vertaald):

In een alternatief 1889, tijdens de wereldtentoonstelling van Parijs, is een immense ontdekking gedaan: mysterieuze eilanden in de Atlantische Oceaan zijn begonnen te verschijnen, om vervolgens als bij toverslag te verdwijnen. De drie grote Explorer Clubs van Parijs financieren nu expedities naar deze vreemde eilanden in een poging om schatten terug te brengen naar de Wereldtentoonstelling. Kruip in de huid van een onverschrokken ontdekkingsreiziger, verzamel je bemanning en ontdek allerlei unieke culturen, flora, fauna, schatten en meer. Met een tijdloze kunststijl geïnspireerd op de klassieke Frans-Belgische strips uit de 20e eeuw en een fascinerende georkestreerde soundtrack komt Curious Expedition 2 tot leven.

Met geen twee avonturen ooit hetzelfde, zijn jouw personage en degenen die je rekruteert allemaal procedureel gegenereerd met een specifieke klasse, maar met hun eigen unieke uitstraling, vaardigheden, sterke en zwakke punten. Op je avonturen kunnen allerlei onvoorziene omstandigheden een positieve of negatieve invloed hebben op je vooruitgang, dus een zorgvuldig beheer van je middelen en geestelijke gezondheid is nodig om thuis te komen met je buit – en je team! Er wacht een wereld van onvoorstelbare verwondering en verrassing!

Curious Expedition 2 verschijnt in 2021 digitaal in de Nintendo eShop.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

2

Special Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

24-02-2024

2

Erik

Nintendo deelt 2020-terugblik van avonturen in Animal Crossing: New Horizons

0

Media Nintendo deelt 2020-terugblik van avonturen in Animal Crossing: New Horizons

09-12-2020

0

Kitty

Grafische vergelijking DOOM Eternal tussen PS4 Pro en Nintendo Switch

0

Media Grafische vergelijking DOOM Eternal tussen PS4 Pro en Nintendo Switch

08-12-2020

0

Kitty

Reageer als eerste!