Oricorio danst zich een weg naar Pokémon GO

  • Nieuws

  • 11 mrt 22 om 17:18

  • Icelos

  • 3

Volgende week dinsdag begint de Festival of Colors in Pokémon GO en hiermee maakt Oricorio, de swingende vogel uit de Alola-regio, haar debut!

Pokémon GO zit ondertussen alweer in zijn zesde levensjaar en heeft sinds een paar weken zeven generaties aan pocket monsters om te verzamelen. Volgende week dinsdag wordt daar weer één – of stiekem vier – Pokémon aan toegevoegd; Oricorio. Deze Pokémon komt uit origine uit de Alola-regio van Pokémon Sun & Moon. Zij zijn met de vier verschillende kleuren een perfecte toevoeging voor het aanstaande event; Festival of Colors. Dit evenement viert een belangrijke feestdag in het hindoeïsme; de Holi-Pwagwa – de overwinning van goed op kwaad, van licht op duisternis.

Het is echter niet mogelijk om alle vier de varianten te vangen in Europa. Je zal – net als in Pokémon Sun & Moon – de wereld af moeten reizen om alle vier de varianten te bemachtigen. In Nederland kunnen we alleen de Baile stijl aan onze collectie toevoegen, de andere varianten zullen elders te vangen zijn. Van Noord-Amerika tot Azië en de Caribische eilanden. Check de afbeelding hieronder voor meer informatie over het aanstaande Festival of Colors-event.

Vergeet ook niet dat aanstaande zondag weer een Community Day in het verschiet ligt, tussen 11:00 en 17:00 uur kun je zowel de ‘normale’ als Alolan Sandshrew vangen en verschijnen de Shiny-varianten frequenter dan normaal. Tevens heb je maar een kwart van de afstand nodig voor Pokémon Eggs om ze uit te broeden.

Ga jij zondag even lekker een rondje lopen met dit heerlijke weer en met de Sandshrew Community Day als motivatie?

De verschillende encounters voor Festival of Colors

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Lego brengt Animal Crossing-set uit met K.K. Slider

0

Nieuws LEGO brengt Animal Crossing-set met K.K. Slider uit

29-04-2024

0

Erik

Nintendo stopt tijdelijk met verschepen naar Rusland

2

Nieuws Nintendo stopt tijdelijk met verschepen naar Rusland

12-03-2022

2

Icelos

Monster Hunter Rise nu tijdelijk gratis te spelen met NSO

0

Nieuws Monster Hunter Rise nu tijdelijk gratis te spelen met NSO

11-03-2022

3

Robin

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

12 mrt 22 om 11:07

#4019‍

5411 XP | 1042 comments

Het blijft gaar dat ze steeds maar 1 nieuwe Pokemon tegelijk releasen om je weer te lokken naar iets wat je dan gaat kopen. Zo af en toe open ik PoGo nog eens en dan zijn er inmiddels wel een paar nieuwe te vangen. In het begin was het wel leuker toen je van alles nieuw kon vangen. Nu is het zo dat je er 1 vangt en die evolved en dan ben je weer klaar voor de komende 3 weken. Van mij mag dat toevoegen dus iets sneller maar dan zijn ze natuurlijk sneller door hun content heen. 

Duncmasta

12 mrt 22 om 13:11

#4020‍

1251 XP | 245 comments

Ik kijk wel uit naar Sandshrew Community Day. Die kan nog weleens viable worden met zijn nieuwe move.

rob1N

14 mrt 22 om 10:39

#4047‍

5411 XP | 1042 comments

welke move?