Ontwikkelaar Zelda: Echoes of Wisdom lijkt bevestigd

Nintendo blijft het mysterie rondom de ontwikkelaars van hun first-party projecten hoog houden, maar dat weerhoudt fans er niet van om op onderzoek uit te gaan.

In een post op X van gebruiker Naruki kwam vandaag naar voren dat er patenten zijn aangevraagd voor The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom op naam van Nintendo en Grezzo.
Dit is tevens niet de eerste keer dat het partnerschap tussen Nintendo en Grezzo uitlekt. Hetzelfde gebeurde in 2019 voor de release van The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Ondanks het feit dat deze aannames door Nintendo nog niet bevestigd zijn, lijkt de wijzende vinger naar Grezzo aannemelijk. Grezzo werkte eerder aan diverse Zelda-games mee, waaronder een groot aantal 3DS-titels. Ook heeft Grezzo de remake van de originele Luigi’s Mansion game in 2018 op zijn naam staan.

Wat is jouw ervaring met Nintendo-spellen van de hand van Grezzo? En wat denk jij dat dit voor Echoes of Wisdom betekent? Discussieer mee in de comments!

Bron: Naruki via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Nintendo werkt mogelijk aan SNES Mouse-ondersteuning voor Switch Online

0

Nieuws Nintendo werkt mogelijk aan SNES Mouse-ondersteuning voor Switch Online

20-09-2024

0

Karlijn

Tetsuya Nomura denkt na over pensioen en einde Kingdom Hearts

0

Nieuws Tetsuya Nomura denkt na over pensioen en einde Kingdom Hearts

20-09-2024

0

Karlijn

The Legend of Zelda: Link’s Awakening – 5 jaar later

1

Special The Legend of Zelda: Link's Awakening - 5 jaar later

20-09-2024

1

Robin

Reageer als eerste!