Ontwikkelaar Bomb Rush Cyberfunk wil meer doen met serie

  • Nieuws

  • 6 apr 24 om 15:30

  • Coen

  • 0

Hoop jij op meer van Bomb Rush Cyberfunk? Dan heb je geluk, Team Reptile (ontwikkelaars van Bomb Rush Cyberfunk) heeft laten weten dat ze meer willen doen met de serie.

Team Reptile medeoprichter Tim Remmers heeft in een interview met EDGE Magazine laten weten dat hij en zijn team nog niet klaar zijn met ‘Cyberfunk’ games. Het is nog niet duidelijk wat de volgende stap gaat zijn voor Team Reptile maar Tim Remmers lijkt al een idee te hebben.

Het volgende is wat Tim Remmers te zeggen had over een vervolg (vertaald):

We hadden een ritme-minigame gebaseerd op het dansen in Bomb Rush Cyberfunk die geschrapt was. We zouden dat idee graag nog een kans geven en kijken wat we daarmee kunnen doen.

 

Just can’t get enuf! (van die vette dansjes)

Iets wat we in ieder geval wel weten is dat Team Reptile geen service game gaat ontwikkelen. Dion Koster, een andere medeoprichter van Team Reptile, had namelijk het volgende te zeggen over de mogelijkheid van een multiplayer game (vertaald):

Ik denk dat er manieren zijn om te doen wat we willen in een multiplayer context maar dat gaat geen service game zijn, dat weten we zeker. We zijn behoorlijk anti-service.

Wat vind jij van dit nieuwtje over Team Reptile? Zie jij een nieuwe game van ze zitten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: EDGE Magazine

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Datum Pokémon Worlds Championship 2024 onthuld

0

Nieuws Datum Pokémon Worlds Championship 2024 onthuld

07-04-2024

1

Evelyne

The Super Mario Bros. Movie: 1 jaar later

2

Special The Super Mario Bros. Movie: 1 jaar later

06-04-2024

6

Mark

Reageer als eerste!