Ontvang gratis Pokémon tijdens World Championships

  • Nieuws

  • 2 aug 24 om 16:12

  • Dennis

  • 0

Vanaf 16 augustus vinden de Pokémon World Championships 2024 plaats. Tijdens dit evenement kun je Pokémon ontvangen voor verschillende games!

Dit jaar vinden de Pokémon World Championships plaats op Hawaii. De strijd barst los vanaf 16 augustus. Wie het evenement online volgt kan diverse speciale Pokémon verzamelen.

Tijdens de livestream wordt een code gedeeld waarmee trainers een speciale Sylveon kunnen verzamelen voor Pokémon Scarlet en Violet. De Pokémon is gebaseerd op de Sylveon van Tomoya Ogawa, de winaar van de Championships van vorig jaar.

Wie de Trading Card Game stream volgt kan een code krijgen voor een zeldzame Pecharunt-kaart, die gebruikt kan worden in het online spel TCG Live.  Tot slot krijgt Pokémon GO een Timed Research die draait om Sableye.

Elk jaar worden de Pokémon World Championships gehouden. Trainers strijden om kampioen te worden in diverse spellen zoals Scarlet/Violet, Pokémon Unite en de Trading Card Game. Na Londen en Yokohama vindt het evenement nu plaats in Honolulu.

Ga jij de PWC 2024 volgen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Serebii.net

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Epic Mickey: Rebrushed krijgt nieuwe showcase trailer

0

Nieuws Epic Mickey: Rebrushed krijgt nieuwe showcase trailer

02-08-2024

1

Rik

Nintendo publiceert lijst met aankomende Switch-games

4

Nieuws Nintendo publiceert lijst met aankomende Switch-games

02-08-2024

3

Erik

Reageer als eerste!