Online-departement Nintendo Switch verwerft SP-versie van Super Mario Wereld

  • Nieuws

  • 1 apr 22 om 09:46

  • Erik

  • 0

Nintendo kan vandaag aan het PolygooN1-journaal bevestigen dat er heuglijk nieuws is vanuit het departement Nintendo Switch Online. Super Mario Wereld en Super Boksgevecht!! zijn beide omgetoverd tot een wel heel uitzonderlijke exemplaar.

Heeft u ooit het genoegen gehad om alle Yoshi-guldens in Super Mario Wereld te verzamelen? Nee? Dan heeft Nintendo goed nieuws voor u: de lieden tonen in deze SP-versie namelijk aan u wat er zich afspeelt in de streken nadat dit is voorvallen. Mieters, niet?

Eenzelfde behandeling is uitgevoerd voor Super Boksgevecht!! De SP-iteratie van dit videospelletje kent de ‘Speciale Competitie’, waarin u het tegen vier boksgiganten mag opnemen. Nintendo daagt u hierbij uit om de hoogste score van het bedrijf te verslaan: 583.500. Denk u dat u deze uitdaging aan kunt?

Gisteren hadden de lieden uit het Land van de Rijzende Zon ook al nieuws uit het Nintendo Switch Online-departement: Jim de Aardeworm 2, Lekker Graven II en Het Land van Mappy mochten er allen plaatsnemen.

Wat is dat nou voor rare knaker in Super Mario Wereld?

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

E3 is officieel geannuleerd voor 2022

8

Nieuws E3 is officieel geannuleerd voor 2022

01-04-2022

4

Icelos

Kirby en de Vergeten Wereld – Een onvergetelijke ervaring

9

Review Kirby en de Vergeten Wereld - Een onvergetelijke ervaring

01-04-2022

14

Kitty

Reageer als eerste!