Officiële website Zelda: Echoes Of Wisdom toont de ondersteunende cast

Sinds de nieuwe trailer van afgelopen maandag blijft Nintendo langzaam nieuwe informatie delen over The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Zo is nu ook de officiële Japanse website geüpdatet met wat lijkt op een aantal personages uit de ondersteunende cast van de game. 

Let op! In dit artikel worden personages benoemd en getoond die nog niet in eerdere trailers of screenshots van de game voorbij zijn gekomen. Hoewel het slechts om ondersteunende personages gaat, is het verstandig om te overwegen of je dit artikel verder wilt lezen als je gevoelig bent voor spoilers.

Helemaal onderaan de officiële website is een nieuwe rij met een aantal personages toegevoegd. Sommige van deze personages, zoals Zelda, Link, Ganon, de koning van Hyrule en Impa hebben we al eerder voorbij zien komen in de trailers en screenshots die Nintendo van de game heeft gedeeld. Maar, er zitten ook drie personages tussen die nog niet eerder vertoond zijn of waarvan hun rol niet duidelijk was. Het gaat hier om minister Sadari (regering van Hyrule), generaal Ugi (leger van Hyrule) en Ruberi (Impa’s oudere broer, die onderzoek doet naar de mysterieuze rifts). Belangrijk om te weten is dat deze namen letterlijk vanuit het Japans vertaald zijn. Het is dus niet zeker of deze personages ook hetzelfde zullen heten in bijvoorbeeld de Engelse of Nederlandse versie van de game.

Natuurlijk komen er naast de hierboven genoemde karakters nog veel meer andere personages in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom voor. Zo zagen we in de trailers dat er ook onder andere Goron, Zora, Gerudo en zelfs Deku Scrubs in de game voorkomen. Wel is te verwachten dat de ondersteunende personages die op de officiële website benoemd worden een wat meer prominente rol in de gehele game zullen hebben.

Wat ook opvallend is, is dat het personage dat laatst op de Japanse key art van de game werd ontdekt ,niet tussen deze lijst van ondersteunende personages staat. Of dit betekent dat hij een grotere of juist een kleinere rol in de game gaat vervullen is nog onduidelijk.

Wat vind jij van de tot nu toe getoonde ondersteunende cast van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: nintendo.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

SEGA toont onaangekondigde game op Gamescom

1

Nieuws SEGA toont onaangekondigde game op Gamescom

09-08-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Pokémon Mystery Dungeon naar Nintendo Switch Online

4

Nieuws Pokémon Mystery Dungeon naar Nintendo Switch Online

09-08-2024

3

Erik

Reageer als eerste!