NSO voegt nieuwe serie Mario Kart 8 Deluxe-iconen toe

  • Nieuws

  • 30 aug 22 om 13:02

  • Jeroen

  • 0

Deze iconen voor op je Nintendo Switch zijn steeds tijdelijk beschikbaar. De serie van deze week staat in het teken van de Bell Cup.

Deze wekelijkse series brengen je steeds een aantal iconen en achtergronden die je kan verdienen, en deze week is er dus weer een verse rij beschikbaar. Gebruikers van Nintendo Switch Online kunnen deze verdienen door platina punten in te zetten. De iconen uit de onderstaande nieuwe reeks zijn beschikbaar tot en met 5 september, dan racen ze snel weer weg. Wees er dus snel bij!

Onlangs kwam de tweede serie nieuwe banen voor Mario Kart 8 Deluxe al uit, die inbegrepen zitten in de Booster Course Pass. Mensen die zich hebben geabonneerd op het Nintendo Switch Online Expansion Pack hoeven de game alleen te updaten om de banen te kunnen spelen, zonder aanschaf van de Booster Course Pass.

Heb jij de nieuwe tracks al gespeeld, of vind je het leuk om af en toe nieuwe iconen voor de Switch-account te verdienen? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Mario + Rabbids Kingdom Battle gespeeld door meer dan 10 miljoen spelers

4

Nieuws Mario + Rabbids Kingdom Battle gespeeld door meer dan 10 miljoen spelers

30-08-2022

3

Evelyne

Sonic Frontiers – Voorzichtig optimistisch

9

Hands-on Sonic Frontiers - Voorzichtig optimistisch

30-08-2022

10

Mitch

Reageer als eerste!