Nintendo's online Playtest van nieuwe game wordt al gestreamed

  • Nieuws

  • 2 uur geleden

  • Erik

  • 0

Nintendo’s op dit moment lopende Switch Online Playtest wordt al gestreamed. Dit betekent dat er online beelden te zien zijn.

Dit ondanks het embargo van Nintendo, die spelers verteld had om content niet te bespreken of te laten zien. Op het internet zijn screenshots, bewegende beelden en dus ook streams te vinden. Het is de eerste dag van de testperiode.

NSO+-leden kunnen de game spelen via het onlangs gelanceerde Playtest Program, waarvoor mensen uit bepaalde andere landen zich konden aanmelden.

Sommige spelers hebben de game ook op sites als YouTube en Twitch gestreamed, maar Nintendo haalt de video’s inmiddels offline. N1-UP zal de beelden niet delen, maar op social media-platformen en websites als Reddit is al het een en ander te vinden.

Hoofdafbeelding bij Nintendo vraagt fans inhoud Playtest Program

De nieuwe game lijkt te maken hebben met het ontwikkelen van een gigantische, steeds groter wordende planeet. Hiervoor verbouw je grondstoffen en gebruik je je creativiteit.

Nintendo kondigde het Playtest Program halverwege oktober aan. Fans konden “een nieuwe functie” testen voor Switch Online. Na datamines bleek het om een nieuwe game te gaan. Nintendo vroeg fans expliciet de inhoud niet te delen.

De testperiode loopt nog tot en met 5 november.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Mimikyu komt naar Pokemon Sleep

0

Nieuws Mimikyu komt naar Pokemon Sleep

24-10-2024

0

Evelyne

Ontwikkeling LEGO Horizon Adventures voltooid

0

Nieuws Ontwikkeling LEGO Horizon Adventures voltooid

24-10-2024

1

Rik

Ubisoft werkt aan een nieuwe Rayman-game

0

Nieuws Ubisoft werkt aan een nieuwe Rayman-game

23-10-2024

3

Coen

Reageer als eerste!