Nintendo's Mega Multiplayer Festival van start

  • Nieuws

  • 1 aug 24 om 15:12

  • Dennis

  • 0

Deze maand viert Nintendo multiplayergames met extra gouden punten, games op proef en een sale!

Vanaf vandaag is het Mega Multiplayer Festival gestart, waarin Nintendo ruim een maand lang (tot en met 8 september) aandacht geeft aan multiplayer-spellen. Elke week start een nieuwe actie.

Vanaf vandaag krijgen spelers die een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden aanschaffen, gratis twee extra maanden erbij. Deze actie loopt tot en met 8 september.

Vanaf 5 augustus zijn er extra gouden punten te verdienen. Wie één van de in aanmerking komende games koopt krijgt 10% van het aankoopbedrag terug in gouden punten. Ben je NSO-abonnee? Dan krijg je zelfs 20% terug. Gouden punten kunnen ingezet worden als korting op een volgende aanschaf. Onder andere Pokémon Scarlet, Violet en Legends: Arceus, Super Mario Bros. Wonder en Animal Crossing: New Horizons doen mee.

Van 19 tot en met 25 augustus kunnen NSO-abonnees maar liefst vier multiplayergames gratis proberen als Game op Proef. Welke spellen dit zijn is nog niet bekend gemaakt.

Als klap op de vuurpijl start op 26 augustus de Mega Multiplayer Sale. Tot en met 8 september zijn dan honderden spellen voor meer dan één speler afgeprijsd. Ook hiervan weten we nog niet welke games.

Meer info over het Mega Multiplayer Festival is te vinden op de website van Nintendo.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Shin chan: Shiro and the Coal Town krijgt Westerse releasedatum

0

Nieuws Shin chan: Shiro and the Coal Town krijgt Westerse releasedatum

01-08-2024

1

Rik

Don’t Starve Together zijn nieuwe update is nu live

0

Nieuws Don't Starve Together zijn nieuwe update is nu live

01-08-2024

1

Karina

Reageer als eerste!