Nintendo: "We blijven Nintendo Switch Online uitbreiden"

  • Nieuws

  • 5 nov 21 om 12:23

  • Erik

  • 3

Shuntaro Furukawa laat tijdens de Corporate Management Policy Briefing weten dat het hier niet bij blijft voor Nintendo Switch Online en het recent uitgebrachte Uitbreidingspakket.

Hij zegt het volgende:

“Kijkend naar de toekomst, blijven we Nintendo Switch Online en het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket verbeteren én uitbreiden. We streven ernaar om services te bieden die voldoen aan de verwachtingen van consumenten.”

Daarnaast meldt Nintendo dat er, op basis van cijfers uit september 2021, op dit moment 32 miljoen abonnees zijn van Nintendo Switch Online. Dit is grofweg een derde van het totaal aantal verkochte Nintendo Switch-apparaten. Het Uitbreidingspakket is nog niet meegenomen in deze service, gezien deze pas op 25 oktober lanceerde.

Het statement van de Furukawa geeft aan dat de wisselende reacties van fans over de service niet onopgemerkt zijn gebleven. Op dit moment is de officiële overzichtstrailer Nintendo’s meest gedislikede filmpje aller tijden op YouTube. Het Uitbreidingspakket werd als erg duur ervaren en men ervaarde problemen bij de emulatie van Nintendo 64-spellen.

Het zou ons niet verbazen als Nintendo de extra content van Animal Crossing: New Horizons bewust een dag eerder uitbracht, om toch wat goodwill van fans terug te krijgen.

De Happy Home Paradise-uitbreiding is gratis beschikbaar bij een abonnement op het Uitbreidingspakket van Nintendo Switch Online.

Wat vind jij nu van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket? Wat voor (extra) content zou jij nog graag zien? Laat het weten in de comments!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Animal Crossing: Happy Home Paradise DLC vanaf vandaag beschikbaar!

2

Nieuws Animal Crossing: Happy Home Paradise DLC vanaf vandaag beschikbaar!

05-11-2021

1

Erik

Nintendo benadrukt dat opvolger Nintendo Switch in de maak is

6

Nieuws Nintendo benadrukt dat opvolger Nintendo Switch in de maak is

05-11-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Robin

5 nov 21 om 14:07

#2387‍

3180 XP | 469 comments

Eerlijk denk ik dat ze de prijs van NSO Expansion Pack zo hoog hebben gezet omdat er meer waarde gaat komen. Dit is natuurlijk een eerst zien dan geloven verhaal. Maar het zou me niks verbazen dat dit zo hoog is gezet, puur omdat ze anders de service, in hun ogen zouden onderwaarderen.

oldman86

6 nov 21 om 03:41

#2396‍

1166 XP | 218 comments

Ik zou het raar vinden als de gb/gbc/gba naar switch online komt en dat er dan geen Pokémon games bij zitten ik denk dat ze daarmee vele zullen overtuigen

Icelos

7 nov 21 om 11:12

#2429‍

2637 XP | 240 comments

Ik vind niet eens dat ze weinig waarde bieden om eerlijk te zijn. We betalen nu een tientje per jaar als je een groep van acht weet te creëren, dat is echt nog altijd geen geld.