Nintendo vraagt fans inhoud Playtest Program "niet te delen"

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Erik

  • 5

Deelnemers van het nieuwe Nintendo Switch Online: Playtest Program mogen niet benoemen wat ze testen. Dit laat Nintendo weten.

Je moet eerst een embargo accepteren voor je mee kan doen, ondervond onder andere dataminer OatmealDome. Hier is in te lezen: “Wij verzoeken u om de inhoud van de testsoftware of website van het Nintendo Switch Online: Playtest-programme niet met anderen te bespreken of bekend te maken.”

Het is niet bekend of er een bepaalde sanctie is, mochten de deelnemers dit toch overtreden.

Nintendo’s mededeling duidt aan dat het Playtest Program om het testen van bepaalde “software” gaat. Daarnaast lijken ze toegang te krijgen tot een bepaalde website.

Hoofdafbeelding bij Nintendo laat fans een 'nieuwe functie' testen voor Switch Online

Het logo van het Nintendo Switch Online: Playtest Program

Nintendo kondigde gisteren het Playtest Program aan. Hiermee kunnen spelers een nieuwe functie testen voor Switch Online. Hiervoor moet je onder andere een abonnement op NSO + Uitbreidingspakket hebben. Helaas kunnen fans uit Nederland en België niet meedoen.

De N1-UP-community speculeert dat het misschien om een nieuwe versie van Miiverse gaat. Ook benoemen ze dat het misschien om een streamingsfunctie of iets dat de Switch 2 straks ook heeft.

Met Nintendo Switch Online kun je onder andere online spelen. Daarnaast is het mogelijk om een bibliotheek aan oude Nintendo-games te spelen. Vandaag verscheen F-Zero hiervoor nog.

 

Bron: Nintendo (via OatmealDome)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Deze content werd geschrapt van Pokémon X & Y

0

Nieuws Deze content werd geschrapt van Pokémon X & Y

18-10-2024

0

Dennis

Veertien games bevestigd voor Tetris Forever

1

Nieuws Veertien games bevestigd voor Tetris Forever

11-10-2024

0

Dennis

Mario & Luigi schitteren in overzichtstrailer Brothership

1

Media Mario & Luigi schitteren in overzichtstrailer Brothership

10-10-2024

2

Mitch

Discussieer met ons mee! 5

Fl@ppy

7 dagen geleden

#14577‍

3379 XP | 657 comments

Dat gaat nog geen uur duren voor we weten wat het is..

rob1N

7 dagen geleden

#14579‍

6065 XP | 1171 comments

Het was gisteren... 

Rik

7 dagen geleden

#14584‍

5169 XP | 702 comments

Een dag geleden dat het programma werd aangekondigd, ja. Maar de deelnemers weten nog niet wat ze straks gaan testen, zodra dat deel van het programma live gaat kun je er de donder op zeggen dat het binnen een paar uur online staat

rob1N

7 dagen geleden

#14578‍

6065 XP | 1171 comments

Een nieuwe Miiverse? Aw hell naw! Hopelijk kapt Nintendo eens met die Mii rotzooi. Het is echt zwaar achterhaald en grafisch gezien lelijke verschijnsels. Maak op z'n minst normale avatars of geef het genoeg opties. Mensen vinden het echt wel leuk om een avatar te creëren, maar de Mii opties zijn echt bagger. Dingen zoals Snap chat hebben bijvoorbeeld heel veel personalisatie opties, kledingstukken etc. zelfs vrij oude games hebben nog betere character customisations. 

Ik ben wel benieuwd wat het dan uiteindelijk is... iemand zal het vast wel spoilen tzt.

Yosher

7 dagen geleden

#14586‍

6194 XP | 1149 comments

Miis zijn echt maar een klein onderdeel van Miiverse. Ik ben ook geen Mii fan maar Miiverse vond ik persoonlijk wel fijn.