Nintendo Switch-versie Mortal Kombat 1 krijgt technische analyse

  • Nieuws

  • 25 sep 23 om 09:04

  • Erik

  • 0

Mortal Kombat 1 is technisch onder de loep genomen door Digital Foundry. De Nintendo Switch-versie komt minder goed uit de verf dan zijn concurrenten.

Digital Foundry benoemt dat de fighter last heeft van lange laadtijden en menu’s die niet helemaal goed werken. Ze benoemen dat het bijvoorbeeld vijftien seconden duurt om van het titelscherm naar personageselectie van VS Mode te gaan. Daarnaast zijn veel grafische effecten verwijderd of verlaagd in polygonen, zodat de effecten van speciale aanvallen minder sterk aankomen.

De resolutie is maximaal 1344×756 in TV-stijl, maar dropt naar 576p tijdens intensievere stages. De Nintendo Switch-versie loopt op het best bij het afspelen van filmpjes of tijdens fatalities op 30 beeldjes per seconde, maar laat tijdens gevechten helaas te vaak de wensen over.

Op concurrerende consoles loopt Mortal Kombat 1 over het algemeen uitstekend. Lees een geschreven versie van de technische review op Eurogamer.

Digital Foundry publiceert geregeld technische analyses van grote releases. Zo namen ze ook Metroid Prime Remastered en Pokémon Scarlet & Violet onder de loep.

Mortal Kombat 1 is sinds 19 september 2023 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Bekijk hier gameplaybeelden van de Nintendo Switch-versie.

Heb jij Mortal Kombat 1 in huis gehaald voor de Nintendo Switch? Speel je een van de andere versies? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Hideki Kamiya verlaat PlatinumGames

2

Nieuws Hideki Kamiya verlaat PlatinumGames

25-09-2023

5

Erik

Live footage van Super Mario Bros. Wonder opgedoken

2

Nieuws Live footage van Super Mario Bros. Wonder opgedoken

24-09-2023

4

Rik

Reageer als eerste!