Nintendo Switch Sports haar Golf-update nu live

  • Nieuws

  • 29 nov 22 om 09:45

  • Dennis

  • 3

De langverwachte update voor Nintendo Switch Sports, die Golf toevoegt aan het spel, is nu live!

Vorige week maakte Nintendo al bekend dat de Golf-update eraan zat te komen. Wie Nintendo Switch Sports bijwerkt naar versie 1.3.0 kan aan de slag met Golf. Maar liefst 21 holes zijn er te tackelen, en deze kun je lokaal, online of online met vrienden spelen.

Daarnaast is er ook een survivalmodus voor acht spelers toegevoegd, waarbij de speler met de meeste slagen afvalt totdat er één winnaar overblijft. Verder is voor nieuwe spelers Shot Assist aan te zetten, waarbij je wat hulp krijgt met het richten. Deze optie is online niet beschikbaar.

Tot slot voegt update 1.3.0 LAN play toe, waardoor het mogelijk is om meerdere Switches lokaal bedraad aan elkaar te koppelen voor de ultieme toernooibeleving. Alles wat de update toevoegt staat uitgelegd op deze pagina.

Ga jij Nintendo Switch Sports weer opstarten nu de Golf-update is gearriveerd? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Disney Dreamlight-Valley-teaser-30-november-2022-twitter

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley teaset nieuwe content voor 30 november

29-11-2022

2

Evelyne

Gelekte posters Super Mario Movie tonen eerste kijk op Peach

7

Nieuws Gelekte posters Super Mario Movie tonen eerste kijk op Peach

29-11-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Tamadachi

29 nov 22 om 11:25

#7706‍

5046 XP | 630 comments

Top, ik heb de afgelopen weken echt uitgekeken naar deze langverwachte Golf Update dus dit is voor mij de perfecte gelegenheid om Nintendo Switch Sports weer op te starten om een par te slaan!

Yosher

29 nov 22 om 18:04

#7721‍

5611 XP | 1038 comments

Iets dat naar mijn mening gewoon vanaf dag 1 in de game had moeten zitten. En nu weet men ook niet of er verder nog iets in het verschiet zit voor deze game. Lekker transparant bezig daar bij Nintendo. 

Apenknul

29 nov 22 om 21:42

#7723‍

3668 XP | 690 comments

Ja, ik ben het zeker met je eens over dat het first day had moeten zijn.

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd faalt Nintendo best wel met sport titels: Mario Golf, Mario Strikers, Switch Sports, volgens mij was Mario Tennis ook minder. Ik zou nog erg graag een nieuwe 1080 Snowboarding willen zien, omdat Nintendo het erg mooi kan maken, maar kijkende naar hoe de laatste Ninty Sport games zijn, zou ik willen dat Nintendo wat beter hen best doet op dat genre.