Nintendo Switch Online voegt Mario Kart 8 Deluxe-iconen toe

De iconenverzameling van Nintendo Switch Online heeft weer een update gekregen, nu met Mario Kart 8 Deluxe!

 

Met regelmaat wisselt Nintendo de plaatjes die je bij Nintendo Switch Online kunt downloaden, om jouw profielplaatje uit samen te stellen. In mei zijn er ook weer nieuwe icoontjes om te verzamelen. Deze keer kun je een selectie plaatjes en achtergrondjes uit Mario Kart 8 Deluxe sparen. Er komen vijf wekelijkse waves met dit thema, dat begint met de Mushroom Cup.

In mei bouw je jouw avatar in Mario Kart 8 Deluxe-stijl!

Naast Mario Kart 8 Deluxe zijn er ook nieuwe plaatjes beschikbaar van Animal Crossing: New Horizons. Daarbij staan nu de dieren die in mei jarig zijn centraal. Verder zijn er nog iconen van Kirby en de Vergeten Wereld te vinden. Dit is de laatste wave plaatjes voor deze game, die je nog tot 5 mei kunt downloaden.

Alle plaatjes kosten vijf of tien gespaarde platinum-punten. Spaar jij ze nog of wacht je op een ander thema? Vertel ons erover in de comments!

Je kunt ook kiezen uit deze jarige feestbeesten!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Nobody Saves The World

1

Review Nobody Saves The World

03-05-2022

5

Dreon

6 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in mei 2022

1

Special 6 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in mei 2022

02-05-2022

6

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

2 mei 22 om 22:08

#4776‍

3774 XP | 710 comments

Nice, ik had het al verwacht dat ze die er ook bij doen. Ik zal de selectie zo bekijken.

Btw, wanneer komt Martijn en zijn mooie kop bij de podcast😳

Martijn

3 mei 22 om 10:06

#4780‍

3557 XP | 413 comments

Klopt, Mario Kart 8 Deluxe is sinds dat Booster Pack wel weer volledig nieuwe aandacht ingeblazen. Het spel was sowieso toch al een populaire systemseller, maar staat nu ook weer volledig in de schijnwerpers. Deze iconen zijn dus best een slimme Nintendo Switch Online-zet. Ik wil er ook wel een paar. Met Mario (Kart) zit je eigenlijk altijd wel goed, ook bij iets kleinschaligers zoals dit. Reken maar dat ze alles bij elkaar veel van die platinum-punten ingewisseld zien worden hierdoor.

Ik in de podcast? Ah, wie weet. Vast erg tof, maar weet niet of ik er technisch de apparatuur voor heb, op dit moment. Wie weet, duik ik er ooit eens in op, maar blijf vooral luisteren!

Zool

3 mei 22 om 17:13

#4789‍

1943 XP | 365 comments

Wow!! Wat fantastisch!!