Nintendo Switch aankondigingen van The Future Games Show Summer Showcase 2024

  • Nieuws

  • 4 dagen geleden

  • Robin

  • 1

The Future Games Show: Summer Showcase bracht een hoop toffe games in de spotlight.

The Future Games Show zat barstens vol toffe aankondigen. Hier zijn enkele Nintendo Switch-games die zijn getoond.

SCHiM

Het Nederlandse SCHiM is een artistieke 3D-platformer waar van schaduw naar schaduw springt op zoek naar je mens. Lukt het jou om op tijd terug te komen bij die persoon?

SacriFire

SacriFire is een RPG met muziek van Motoi Sakuraba (o.a. van “Tales of “-franchise, Dark Souls, Golden Sun). Je speelt het spel als Ezekiel Ridan, een jonge priest die moeite heeft om zijn geloof vast te houden. Een avontuur vol goden en demonen staat op je te wachten. SacriFire kreeg een nieuwe trailer tijdens de show.

Mandragora

Mandragora is een 2.5D Action-RPG met een sterk verhaal. De mensen hebben zich overgegeven aan een wereld geleid door monsters. Jij wilt deze wereld weer terug aan de mensen geven. Mandragora kreeg een nieuwe trailer tijdens de show.

DREDGE: The Iron Rig

Het uiterst succesvolle DREDGE krijgt een tweede uitbreiding. De uitbreiding zal The Ironhaven Corporation in de hoofdrol hebben. DREDGE is een Lovecraftian vis-simulatie game waar met je vissersboot rond vaart en de geheimen van het archipel doorzoekt. De DLC komt 15 augustus uit op de Nintendo Switch.

Nikoderiko: The Magical World

Niko en Luna gaan samen op avontuur. Ze worden gedwarsboomd door de schurk Grimbald van The Cobring Gems Company. Denkend aan spellen zoals Donkey Kong Country, Crash Bandicoot komt een vrolijke nieuw avontuur. Daarnaast wordt de muziek gecomponeerd door niemand minder dan David Wise (o.a. Donkey Kong Country, Yooka-Laylee).

Wat vind je van deze aankondigingen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Atlus deelt openingsfilmpje van Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt openingsfilmpje van Shin Megami Tensei V: Vengeance

10-06-2024

1

Rik

Levenssimulatie-avontuur Moonstone Island krijgt releasedatum

0

Nieuws Levenssimulatie-avontuur Moonstone Island krijgt releasedatum

09-06-2024

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

3 dagen geleden

#13723‍

2891 XP | 560 comments

Nikoderiko ziet er wel heel erg DK uit. Ik ga het niet spelen, maar begrijp dat ze deze cloon uit durven te brengen. Nintendo heeft zelf te lang gewacht met een vervolg.