Nintendo-patent detailleert gameplay-technieken Breath of the Wild 2

  • Nieuws

  • 15 dec 21 om 13:11

  • Kitty

  • 0

Gamereactor heeft de patenten die Nintendo heeft aangevraagd eens flink doorgespit, en daar verschillende diepgaandere details uitgehaald rondom gameplay-technieken voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. 

In een eerste patent, gepubliceerd onder nummer 20210370175 bij de WIPO (World Intellectual Property Organization), stonden de voorwaarden om de om door een zwevend platform van onderaf naar het oppervlak te gaan, zoals in de trailer te zien was. Dit bewijst dat het mogelijk zal zijn deze handeling vrij uit te voeren, en niet op een bepaald en vooraf vastgesteld punt.

Het patent US20210370178 behandelt ook een mechanisme dat al in de trailer werd belicht. In de meest recente trailer was te zien dat Link een nieuwe kracht zou krijgen, een soort “terugspoelfunctie” die op voorwerpen kan worden toegepast. Gamereactor kon uit dit patent opmaken dat het voorwerp terug in de tijd gaat op dezelfde manier, in omgekeerde richting, waarbij een metertje te zien is om de kracht te representeren.

Als laatste zagen ze in het patent met nummer US20210370179 dat het vrije vallen iets uitgebreider zal zijn dan je misschien zou verwachten. Niet alleen zal Link verschillende posities kunnen innemen zoals achterover vallen en duiken, maar ook tijdens het vallen met zijn boog kunnen schieten.

Er zijn tot nu toe pas twee trailers verschenen voor het vervolg op Breath of the Wild, dat ergens volgend jaar zou moeten verschijnen:

Bron: Gamereactor

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Nogmaals kloonglitch gevonden in Brilliant Diamond en Shining Pearl

1

Nieuws Nogmaals kloonglitch gevonden in Brilliant Diamond en Shining Pearl

15-12-2021

2

Kitty

Stem voor de N1-UP Game of the Year 2021!

3

Special Stem voor de N1-UP Game of the Year 2021!

15-12-2021

9

Rik

Reageer als eerste!