Nintendo overwoog Splatoon voor Super Nintendo World

  • Nieuws

  • 20 feb 23 om 08:33

  • Erik

  • 2

Miyamoto zegt in een interview dat ook andere IP’s werden overwogen voor attractiepark Super Nintendo World. Als voorbeeld hiervan benoemt hij Splatoon.

In een interview met Polygon licht hij toe dat het echter beter was als ze meer gefocust zouden beginnen. Daarom is ervoor gekozen om Super Nintendo World enkel te starten met Super Mario.

Miyamoto’s volledige woorden (vertaald):

“Er werd gesproken over het implementeren van andere IP’s in het park, zoals Splatoon. Maar in plaats van onze focus versplinteren, dachten we dat het gemakkelijk was om met iets meer gefocust te starten. Daarom begonnen we uiteindelijk met Mario.”

Hij benoemt echter dat als je goed kijkt, dat er ook andere IP’s te vinden zijn in de achtergrond. Zo is Pikmin ook te vinden in het park.

Hoofdafbeelding bij Splatoon overwogen voor Super Nintendo World

Miyamoto praat over Super Nintendo World vanwege de Amerikaanse lancering van het themapark. Super Nintendo World Hollywood opende op vrijdag 17 februari 2023 zijn deuren. In 2021 opende ook al een variant in Japan. Recentelijk kwamen de lekkernijen naar buiten die je in het restaurant daar kunt halen.

Had jij graag een Splatoon-deel gezien in Super Nintendo World? Wat voor Nintendo-IP mag in de toekomst niet ontbreken? Laat het weten in de reacties!

Bron: Polygon

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Pokémon Scarlet & Violet: alle mystery gift-codes

3

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet: alle Mystery Gift-codes

13-05-2024

11

Erik

Amerikaanse commercials tonen nieuwe beelden Mario Movie

1

Nieuws Amerikaanse commercials tonen nieuwe beelden Mario Movie

20-02-2023

5

Rik

Waarschuwing: Tears of the Kingdom Artbook gelekt

5

Nieuws Waarschuwing: Tears of the Kingdom Artbook gelekt

19-02-2023

7

Robin

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

20 feb 23 om 10:15

#8868‍

3802 XP | 715 comments

Tja, wat kan je met Splatoon verzinnen voor een attractiepark? Paintball wellicht.

Een idee wat ze een paar IP's kunnen doen:

Animal Crossing: Hotel Lodges en campsite, waarbij de huisjes lijken op de huisjes van Animal Crossing, met een Nook's Cranny winkeltje en een The Roost café

StarFox: Een indoor achtbaan met kleine karretjes waar max. 2 personen in kunnen, met loopings en kurkentrekkers middel barrel rolls. De karretjes zijn om en om Arwings en Wolfens, waar je met een lasergame laser op kan schieten terwijl je door verschillende omgevingen gaat uit het Star Fox universum.

Metroid: Een Co-op Lasergame scenario waarbij je door een doolhof moet lopen, terwijl je belaagd wordt door verschillende vijanden uit de metroid series, aan het eind van het doolhof moet je Ridley verslaan.

Luigi's Mansion: Spreekt voor zich, een spookhuis met Luigi's Mansion elementen.

Ice Climbers: Een kleine ruimte waar ze artwork, en levels en character sprites na hebben gemaakt uit grote blokken ijs, om te tentoonstellen als een ijs museum.

Kirby: Een vrije val attractie, waarbij elke kant een Kirby character op staat (Kirby, Meta Knight, King Dedede, Bandana Waddle Dee), waarbij je omhoog getakeld wordt, om even hoog als Kirby te ''zweven'', maar op het hoogste punt keihard naar beneden wordt gedropt.

Pokémon: Een look-a-like van Efteling's Carnaval Festival, maar dan met verschillende generaties pokemon en verschillende klassen Trainers.

Yoshi: Berijd Yoshi als een mechanische stier, waar het doel is dat je er niet van af valt.

Zelda: Een achtbaan rit dat zowel indoor als outdoor is, waarbij je door Hyrule Castle gaat, maar ook door Zora's domain en Gerudo Valley

Robin

20 feb 23 om 11:08

#8869‍

3193 XP | 471 comments

Metroid Prime

Dit doet me nu denken aan iets vergelijkbaar als de Buzz Lightyear attractie in Disneyland Parijs.