Nintendo-enquête vraagt spelers naar verwachtingen Pikmin 4

  • Nieuws

  • 11 mei 23 om 13:04

  • Ness

  • 4

Nintendo wilt graag weten wat voor spel jij verwacht van Pikmin 4.

De release van Pikmin 4 nader stiekempjes meer en meer. Hoewel we sinds de Pikmin 4-trailer uit de Nintendo Direct van februari niet veel meer hebben vernomen, vraagt Nintendo wat onze verwachtingen zijn voor de nieuwe game. Dit doet Nintendo via een vragenlijst die je misschien tegen zult komen in je mailbox. VGC-schrijver Andy Robinson deelde een screenshot van een deel van de vragenlijst op Twitter.

Hier kun je zien dat Nintendo wilt weten wat voor spel jij hoopt dat Pikmin 4 wordt. Er zijn verschillende opties: wil je bijvoorbeeld liever een relaxed spel of eentje die uitdagend is? En zie jij je rol in Pikmin 4 eerder als een ‘manager’ van je trouwe Pikmin, of strijd je daarnaast als kapitein ook?

Pikmin 4 verschijnt 21 juli voor de Nintendo Switch.

Hoe hoop jij dat Pikmin 4 uit de verf komt? Complex of juist simpel? Gefocust op battles of meer op ontdekking? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron: Nintendo via Twitter Andy Robinson

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Sharp maakt LCD-scherm voor ‘nieuwe gameconsole’

0

Nieuws Sharp maakt LCD-scherm voor 'nieuwe gameconsole'

11-05-2023

2

Icelos

De geniale dungeons van Skyward Sword

3

Special De geniale dungeons van Skyward Sword

11-05-2023

12

Mitch

Discussieer met ons mee! 4

Thijmen

11 mei 23 om 13:11

#9834‍

402 XP | 45 comments

Heb ‘m al gehad! Was wel leuk om te zien wat Nintendo zelf als nadelen van de Pikmin series als keuzes gaf.

Ribbelchips

11 mei 23 om 15:15

#9836‍

918 XP | 177 comments

Bijzondere enquete. Die game ligt over 2 maanden in de winkel. Hoezo ga je nu nog mensen vragen wat ze graag in de game zouden willen zien (en wat niet?)...

Beetje alsof je een restaurant in loopt, het menu van de dag besteld en pas wanneer je het opgediend krijgt gaat vragen of er ook olijven door zitten, want die lust je niet

Martijn

11 mei 23 om 23:58

#9840‍

3630 XP | 418 comments

Denk dat die enquête niet zozeer met de ontwikkeling van het spel te maken heeft. Eerder met de manier waarop ze Pikmin 4 kunnen aanprijzen. Allemaal marketing. Benadruk je de punten die mensen graag willen terugzien, dan is de kans dat ze die game kopen wat groter. Nu weten ze waarop ze extra moeten letten, als ze folders, banners, reclames en andere promotiematerialen gaan maken.

Op zich zit ik ook wel op Pikmin 4 te wachten, maar... Ik ben helemaal nog niet ver met Pikmin 3 Deluxe. Nouja, vroeg of laat pak ik dat spel ook gewoon weer op, want een toffe game is het wel. Ben benieuwd welke kant ze met Pikmin 4 opgaan. We zien er binnenkort vast nog wel wat meer van.  

Tamadachi

13 mei 23 om 16:57

#9877‍

5188 XP | 640 comments

Antwoordend op de vragen uit deze enquête hoop ik dat Pikmin 4 meer een manager is waar je de Pikmin aanstuurt met uitdagende gameplay niet zo zeer qua tijdsdruk maar meer qua sterke vijanden/bosses en moeilijk te verkrijgen verborgen collectibles.