Nintendo en LEGO brengen LEGO Animal Crossing-set uit

  • Nieuws

  • 5 okt 23 om 14:15

  • Erik

  • 3

Nintendo en LEGO kondigen LEGO Animal Crossing aan, een speciale LEGO-set in de wereld van de populaire levenssimulator.

De aankondiging is middels een teaser trailer gedaan via social media. Hierin zijn bekende Animal Crossing-personages als Tom Nook en Isabelle als LEGO-poppetjes te zien.

Er is nog geen informatie bekend gemaakt over de speelsets, prijzen en releasedatum. Dit volgt naar verwachting binnenkort.

Er waren eerder al geruchten omtrent een LEGO-set van Animal Crossing in de omloop.

Animal Crossing kun je zien als een soort levenssimulator, waarbij jij een nieuw bestaan opbouwt in een dorpje vol dierenbewoners, of in Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch, op een eiland die je helemaal naar jouw smaak mag ontwerpen.

Na Super Mario, is dit de tweede grote samenwerking die Nintendo met LEGO aangaat. In april 2023 verschenen hier nog drie Donkey Kong-sets van.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo neemt Shiver Entertainment over

0

Nieuws Nintendo neemt Shiver Entertainment over

21-05-2024

2

Rik

Indieparels-actie geeft korting op veel indiegames

1

Nieuws Indieparels-actie geeft korting op veel indiegames

05-10-2023

2

Dennis

Complete lijst met Let’s Sing 2024-liedjes bekend

0

Nieuws Complete lijst met Let's Sing 2024-liedjes bekend

05-10-2023

2

Karlijn

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

5 okt 23 om 15:56

#11702‍

3812 XP | 717 comments

Dips voor Marshall en Kapp'n

Maar nee, dit is wel een erg toffe samenwerking. De lekken waren waar, en ik moet zeggen dat de minifigurines er leuk uitzien. Als Animal Crossing fan zal deze set hier wel binnen komen. Ik hoop echt op de classic Nook's Cranny en Able Sisters en Town Hall. Town Hall kan bijvoorbeeld het plein bevatten waar Redd zijn tent staat of de Fishing/Bug Tourney tenten. En met Kapp'n zou je de Docks en zijn bootje kunnen krijgen.

Fun Fact: Isabelle zit in haar New Leaf costume, in plaats van haar New Horizons outfit. Wat me doet denken dat ze wellicht sets creëren die van meerdere games de inspiratie haalt.

De Bomen uit de trailer.. Nja, ik heb betere bomen in fanmade lego AC sets gezien, das het enige minpuntje.

Erik

5 okt 23 om 17:19

#11706‍

5042 XP | 362 comments

Leuk hoeveel details ze er nu al in hebben gestopt - inderdaad!

Yosher

5 okt 23 om 17:04

#11704‍

5950 XP | 1102 comments

God, nog meer duur plastic. 

Animal Crossing past hier natuurlijk wel perfect bij en het ziet er wel goed uit. Maar ik haal bij voorbaat al geen lego in huis vanwege de hoge prijzen met deze dingen. Gamen opzich is al een dure hobby!