Nintendo en HAL Laboratory plannen 'verschillende projecten' voor Kirby's verjaardag

  • Nieuws

  • 4 feb 22 om 13:23

  • Kitty

  • 3

Twee violen en een trommel en een fluit… Kirby die is jarig en de vlaggen hangen uit! Nintendo en HAL Laboratory zijn van plan om Kirby’s jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. 

Uit het laatste financiële rapport van Nintendo blijkt dat er nog ‘verschillende projecten’ gaan komen (vertaald):

Kirby and the Forgotten Land komt op 25 maart uit als de eerste 3D-actiegame in de hoofdlijn van de Kirby-serie. Het spel speelt zich af in een mysterieuze nieuwe wereld waar beschaving en natuur zijn samengesmolten tot één geheel. Spelers bewegen zich vrij door 3D levels en gebruiken Kirby’s bekende acties om te verkennen en doelen te bereiken. Door
Joy-Con-controllers te delen, kunnen spelers op elk moment overschakelen op gameplay voor twee spelers en samen met familie en vrienden op avontuur gaan in deze nieuwe wereld. Dit jaar is het ook Kirby’s 30e verjaardag. Om dat jubileum te vieren, plannen we verschillende projecten in samenwerking met Kirby-ontwikkelaar HAL Laboratory, gericht op het delen van de charme van de Kirby-serie met veel mensen.

Welke projecten dat zijn, daar gaan ze verder nog niet op in. Wel heeft Nintendo via social media artwork gedeeld van de roze held:

Wat hoop jij dit jaar nog te zien van Kirby? Staat Kirby en de Vergeten Wereld al op je verlanglijstje? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Nintendo Switch console

2

Nieuws Furukawa herhaalt dat Nintendo Switch pas halverwege levenscyclus zit

04-02-2022

3

Kitty

Animal Crossing: New Horizons is bestverkochte game ooit in Japan

1

Nieuws Animal Crossing: New Horizons is bestverkochte game ooit in Japan

04-02-2022

4

Kitty

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

4 feb 22 om 16:17

#3466‍

5899 XP | 1092 comments

Ik moet eerlijk zeggen, en het zal waarschijnlijk niet als een verrassing komen van mij, maar het zien van deze Kirby game doet me toch verlangen naar een 3D Yoshi game. Hij is zo al een paar keer speelbaar geweest in 3D Mario en daar bestuurde hij elke keer als een droom. 

Niks tegen Kirby hoor, kijk echt uit naar deze game!

Garrus

4 feb 22 om 19:55

#3468‍

1576 XP | 287 comments

Donkey Kong be like: En ik dan?!

Metroid zou hetzelfde gezegd kunnen hebben als Dread er niet was geweest..

Apenknul

4 feb 22 om 20:10

#3470‍

3802 XP | 715 comments

Oeh, dat is wel leuk nieuws.

Ik hoop dat ze Kirby's Epic Yarn gaan remasteren, al is die game niet door HAL gemaakt geloof ik. Uiteraard komen er nog veel meer merch van Kirby uit, gezien dat enorm populair is, maar een beginnende Funko lijn lijkt me gaaf. Ook lijkt het me leuk als Kirby crossovers krijgt met bijvoorbeeld Splatoon, zoals een Splatoon ability in de aankomende game, of vice versa