Nintendo deelt waarschuwing voor het spelen van Switch Sports

  • Nieuws

  • 28 apr 22 om 21:55

  • Jeroen

  • 0

Toen de Wii net uitkwam vonden mensen het maar gek dat Nintendo steeds maar van die waarschuwingen deelde om de Wii Remote goed vast te maken. Niet lang daarna kwamen er al filmpjes online van mensen die een afstandsbediening dwars door hun televisie gooiden. Nu met de release van Nintendo Switch Sports vind Nintendo het toch weer nodig om mensen op de nodige risico’s te wijzen!

Zo willen ze ons erop wijzen dat we erop moeten letten dat we elkaar niet raken bij het spelen, dus dat er voldoende afstand tot elkaar genomen moet worden. Ze vinden het ook belangrijk om te melden dat we de strap die aan de Joy-Con zit goed om de pols te doen, en het systeem ook goed in elkaar te klikken. Dit moet voorkomen dat de Joy-Con uit je knuisten schiet richting je gloednieuwe 4K-televisie.

Morgen komt Nintendo Switch Sports uit, en ook wij willen benadrukkend dat je toch echt goed moet oppassen dat je bij het gooien van een fijne strike bij het bowlen niet in je enthousiasme ineens je Joy-Con dwars door de kamer smijt.

Ga jij morgen aan de slag met Nintendo Switch Sports? Op welke sport zit jij te wachten, bijvoorbeeld volleybal of badminton? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Nintendo Switch Sports is uit: haal jij ‘m in huis?

9

Poll Nintendo Switch Sports is uit: haal jij 'm in huis?

29-04-2022

7

Erik

Pokémon Unite onthult haar eigen in-game lidmaatschap

7

Nieuws Pokémon Unite onthult haar eigen in-game lidmaatschap

28-04-2022

6

Evelyne

Reageer als eerste!