Nintendo deelt verse releaselijsten met aankomende Switch-spellen

  • Nieuws

  • 3 feb 22 om 22:47

  • Jeroen

  • 1

Nintendo heeft, zoals ze al vaker hebben gedaan, lijsten gedeeld met aankomende games voor de Nintendo Switch. Er staan first-party en third-party spellen op die zowel dit jaar nog moeten verschijnen, als games die geen vaste datum hebben.

Heel veel schokkends staat er niet echt op. Spellen waarvan we de releasedatum al wisten zoals Triangle Strategy en Kirby en de Vergeten Wereld staan bovenaan. Verder verwacht Nintendo in Europa nog steeds dit jaar te komen met Bayonetta 3, Splatoon 3 en het vervolg op Legend of Zelda: Breath of the Wild. Achter Metroid Prime 4 staat helaas nog steeds niet iets concreets: er staat TBA, dus een releasedatum voor deze titel weten ze simpelweg nog niet.

De lijsten, zoals gezegd voor zowel games van Nintendo zelf als verschillende derde partijen, kun je hieronder bekijken.

Op welke titels uit deze lijsten zit je te wachten? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Indiegame OddBallers komt op 24 maart naar de Nintendo Switch

0

Nieuws Indiegame OddBallers komt op 24 maart naar de Nintendo Switch

04-02-2022

0

Rik

Beluister alle muziek uit Pokémon Diamond en Pearl in de Sound Library

0

Nieuws Beluister alle muziek uit Pokémon Diamond en Pearl in de Sound Library

03-02-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

4 feb 22 om 07:04

#3460‍

5950 XP | 1102 comments

Kirby, Splatoon en Zelda! Dat zijn voor mij de grote drie momenteel. Metroid kijk ik ook wel naar uit maar daar weten we echt nog te weinig van. Advance Wars weet ik ook niet of dat iets voor mij is, en Triangle Strategy... tja, Octopath vond ik ook enorm teleurstellend en daar had ik dan ook niks mee, dus denk dat ik deze ook links laat liggen tenzij ik hem voor een redelijke prijs kan vinden.