Nintendo deelt nieuwe informatie Endless Ocean Luminous

Nintendo heeft de Japanse website voor Endless Ocean Luminous onthuld, met nieuwe details over wat we kunnen verwachten van de duiksimulatie wanneer deze op 2 mei op de Switch verschijnt.

Uiteraard is de informatie die op de website beschikbaar is enkel in het Japans verschenen, maar TokyoGameLife heeft de nieuw onthulde functies vertaald zodat we kunnen zien wat ons te wachten staat.

Je kunt kiezen welke vissen je vergezellen op je zwemreis. Je begint met een beperkte school, maar dit kan al snel uitgroeien tot een leger aan gevinde vriendjes naarmate je duikrang stijgt. Ook kun je selfies maken met de vissen en lijkt het erop dat vissen (en andere onderwaterwezens) in overvloed zullen verschijnen, aangezien de website onthult dat er minstens 578 verschillende wezens zijn om te ontdekken, foto’s van te maken en naast te zwemmen.

De website belicht ook duikeraanpassingen, online uitdagingen en de mogelijkheid om codes te delen zodat je vrienden dezelfde delen van de oceaan kunnen verkennen als jij.

Endless Ocean: Luminous verschijnt volgende maand op de Nintendo Switch en het is beschikbaar als pre-order voor €49.99 in de Nintendo eShop.

Wat verwacht jij van Endless Ocean Luminous? En ga jij een pre-order plaatsen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: TokyoGameLife via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Splatoon in Mario kart 8

1

Nieuws Volgende officiële Mario Kart 8 Deluxe-toernooi is op 20 april

05-04-2024

2

Dennis

Tweede officiële trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance gedeeld

0

Media Tweede officiële trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance gedeeld

05-04-2024

1

Karlijn

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

9 apr 24 om 12:26

#13446‍

5167 XP | 640 comments

De Endless Ocean franchise maakt een flinke sprong in het diepe qua aantal soorten dat valt te ontdekken want van de 214 oceaanwezens in het eerste deel naar meer naar 578 vissen om te ontdekken is meer dan het dubbele aantal om mij urenlang mee te kunnen vermaken.