Nintendo deelt gratis Pikmin-kaarten en -decoraties uit

  • Nieuws

  • 21 dec 23 om 10:59

  • Dennis

  • 0

Wie zijn of haar kerstwensen een Pikmin-twist wil geven heeft geluk. Nintendo heeft een aantal zelf te maken kaarten en decoraties met de kleine wezentjes gedeeld!

Op zoek naar een Pikmin-kerstkaart of een decoratie voor in je boom? Op de website van Nintendo kun je nu gratis een aantal ontwerpen hiervan downloaden. Er zijn drie kerstkaarten en twee boomdecoraties beschikbaar. Hierop zie je de kleine wezens bezig met het verzamelen van kerstspullen.

De kaarten en decoraties zijn te downloaden als PDF-bestand, welke je vervolgens zelf nog op A4-papier dient te printen. De boomdecoraties dienen ook nog aan elkaar te worden gelijmd. Tip: gebruik wat dikker papier voor extra stevigheid!

Het was een goed jaar voor Pikmin op de Nintendo Switch. Niet alleen kwam dit jaar het langverwachte Pikmin 4 uit, maar ook de eerste twee delen verschenen voor de Switch. Pikmin 4 is zelfs door Kitty genomineerd als Game of the Year. Niet verrassend, want Ness beoordeelde het spel met een mooie 9.

Ga jij je familie en vrienden verrassen met een vrolijke Pikmin-kaart? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Sony:

0

Nieuws Sony: "Miyamoto heeft erg sterke visie over Zelda-film"

18-05-2024

1

Erik

De Game of the Year-nominatie van Robin: Master Detective Archives: RAIN CODE

5

Special De Game of the Year-nominatie van Robin: Master Detective Archives: RAIN CODE

21-12-2023

1

Robin

Vechters Smash Bros. for 3DS werden gelekt door kind van werknemer Nintendo

2

Nieuws Vechters Smash Bros. for 3DS werden gelekt door kind van werknemer Nintendo

21-12-2023

1

ProfessorBonk

Reageer als eerste!