Nintendo deelt afbeelding met alle september Direct-aankondigingen

Nintendo heeft op X (voormalige Twitter) een afbeelding met alle aankondigingen uit de afgelopen september Nintendo Direct gedeeld.

In de afbeelding zijn alle 29 titels te zien die in de Nintendo Direct van donderdag 14 september voorbijkwamen. In de direct werden nieuwe titels zoals Paper Mario: The Thousand-Year Door, Mario VS Donkey Kong en F-Zero 99 aangekondigd en kregen we meer te weten over titels zoals Princess Peach Showtime, Wario Ware: Move It en Super Mario RPG. Daarnaast kregen we ook enkele updates over DLC, waaronder voor de Mario Kart 8 Deluxe: Circuit-uitbreidingspas en de Toren der Orde van Splatoon 3.

Zo te zien hebben we dus veel om naar uit te kijken. Het belooft weer eens een vol najaar te worden voor de Switch en ook in 2024 heeft Nintendo nog een aantal goede titels voor ons in petto.

Wat was voor jou de beste aankondiging uit deze Nintendo Direct? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D ‘verloopt stabiel’

2

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D 'verloopt stabiel'

19-09-2023

4

Rik

Terugkijken – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Terugkijken - Koopa Café Live Podcast

18-09-2023

4

Dreon

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

19 sep 23 om 08:02

#11497‍

6031 XP | 1119 comments

Paper Mario TTYD, F-Zero 99, Princess Peach Showtime, Another Code, Splatoon 3 Side Order, Mario vs DK, Super Mario RPG, Mario Kart 8 Deluxe wave 6...

Qua third party voor mij helaas weinig deze keer maar qua Nintendo's eigen games was ik persoonlijk in ieder geval dik tevreden deze keer, al was het wel veel Mario. Maar Mario is dan wel m'n favoriet, dus persoonlijk heb ik gewoon weinig te klagen.