Nieuwjaarswensen van Nintendo

  • Nieuws

  • 1 jan 22 om 11:30

  • Robin

  • 2

Onze eerste “nieuwspost” van het jaar is natuurlijk erg belangrijk. Nintendo heeft enkele leuke post gedeeld om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Met de ochtend aangebroken in het nieuwe jaar, kijken we uit naar een tof Nintendo jaar. Ook de gaming industrie is er klaar voor en graag delen we enkele nieuwjaarswensen met jullie hier.

Het alweer derde deel van deze jonge franchise komt eraan. Splatoon 3, aangekondigd in februari 2019, zal ergens in 2022 verschijnen. Zo kregen we een nieuwe trailer in september en deelde het Squid Lab informatie over enkele nieuwe wapens die we gaan zien in het nieuwe deel. Wij verwachten dan ook snel informatie over deze nieuwe titel en die delen wij dan ook graag met jullie.

Het Animal Crossing team deelt ook alle gelukswensen met jullie voor het nieuwe jaar. Recentelijk werden we getrakteerd op een grote update voor Animal Crossing en kregen we de eerste en laatste uitbreiding voor het spel. Zijn jullie nog druk bezig met jullie eiland?

Waar hopen jullie op in het nieuwe jaar?

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

IGN deelt hun Top 100 games aller tijden

10

Nieuws IGN deelt hun Top 100 games aller tijden

01-01-2022

1

Robin

Gelukkig nieuwjaar!

6

Nieuws Gelukkig nieuwjaar!

01-01-2022

8

Redactie

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

1 jan 22 om 19:09

#3001‍

3774 XP | 710 comments

Ik begin Animal Crossing weer minder aan te raken, en ben erg aan het uitkijken naar Splatoon 3. Ik ben een Splatoon fan, niet zo zeer competitief, omdat dat voor mij niet meer haalbaar is joh, maar gewoon lekker turf wars doen, prima. Zelf hoop ik dat Flounder Heights en Bluefin Depot terug komen. Ben ook benieuwd naar nieuwe wapens. Een map editor zou prachtig zijn.

rob1N

2 jan 22 om 10:54

#3009‍

5416 XP | 1043 comments

Van mij mag Splatoon 3 nog wel even wachten. (Ik heb toch niks met die games =D) Naar mijn gevoel komen de Splatoons iets te snel achter elkaar uit. Ik zie liever dat ze BotW2 en Prime4 eindelijk eens tonen en een releasedate geven. Sowieso één van die twee games moet toch wel dit jaar komen? *hoop hoop*...