Trailer Pokémon Legends: Arceus onthult Noble Pokémon

  • Media

  • 28 sep 21 om 15:22

  • Willem

  • 3

Vanmiddag bracht The Pokémon Company een gloednieuwe trailer uit voor Pokémon Legends: Arceus. De trailer bevat een kijkje naar nieuwe elementen in de game die de Hisui-regio uniek maken. Bekijk de trailer zelf!

De Noble Pokémon-trailer voor Pokémon Legends: Arceus

De trailer opent met een overzicht van de verschillende Pokémon die je kan berijden door de wildernis van Hisui. Met een fluit kan je Pokémon naar je toe lokken om ze vervolgens te mounten. Pokémon zijn volledig bestuurbaar en lijken allemaal ook te kunnen springen. Onder andere is het mogelijk om al rijdend vanaf je Pokémon andere Pokémon te vangen. De Hisuian Braviary kan zelfs duiken en glijden onder rotsformaties en kliffen door. Dit alles benadrukt opnieuw de bewegingsvrijheid van deze nieuwste titel.

Vervolgens krijgen we een overzicht van de Wardens die de Noble Pokémon van Hisui beschermen en hun kennis delen. Ze doen een beetje denken aan de traditionele gym leaders met hun eigen specialisaties en karakteristieken. Ze heten Mai, Iscan, Lian en Arezu. Noble Pokémon zijn nieuwe speciale bazen die doen denken aan de totem-Pokémon van Sun en Moon. In de trailer wordt een compleet nieuwe Pokémon getoond genaamd Kleavor – en gloednieuwe evolutie van Scyther met het bug/rock type. Het is aan jou om de Pokémon eerst te kalmeren door hem te bekogelen met speciale balms, waarna je de strijd (en waarschijnlijk vangst) met hem aan kan.

Kleavor, de nieuwste evolutie van Scyther.

Ten slotte geeft de trailer nog wat inzicht in Jubilife Village, waar uitgebreide customizatie voor je trainer mogelijk is. Je kan je kleding en haarstijl aanpassen, maar ook items craften met spullen die je in het wild verzamelt. Ook is er een nieuwe fotograaf waarbij je in een decor foto’s kan maken van jou en je Pokémon.

De Arc Phone is een nieuw voorwerp dat je helpt tijdens je reis in Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2021 exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Donkey Kong-gebied officieel aangekondigd voor Universal Japan

0

Nieuws Donkey Kong-gebied officieel aangekondigd voor Universal Japan

28-09-2021

2

Rik

Geniet van Bayonetta 3 met twintig verse kiekjes

0

Media Geniet van Bayonetta 3 met twintig verse kiekjes

27-09-2021

2

Erik

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

28 sep 21 om 16:25

#1650‍

5421 XP | 1044 comments

Toffe Pokemon, alleen jammer dat het een Scyther evolutie is. Het zou juist fijn zijn als ze de waardeloze Pokemon (bijvoorbeeld Dunsparce) een evolutie geven. Zo zijn die ook weer wat meer viable. 

iPat

28 sep 21 om 20:12

#1652‍

306 XP | 28 comments

Sluit ik me volledig bij aan!

Apenknul

28 sep 21 om 22:06

#1653‍

3802 XP | 715 comments

Een smartphone in de tijden van vroeger. :|